Patates baby
- Ingredients
- 500 grams de patates tipus baby
- 5 tomàquets secs
- 100 grams de pernil serrà en un tall per fer daus
- Una ceba tendra
- Una branqueta de julivert
- Una dent d’all
- Oli d’oliva
- Sal
- Dues cullerades de vinagre
- Pebre negre
Com fer les patates baby saltejades amb tomàquets i pernil
Tallar el pernil.
Hidratar els tomàquets amb aigua tèbia.
Netejar la ceba tendra, rentar-la i picar ben fina.
Retireu l’excés de greix del pernil i talleu-lo a dauets.
Rentar el julivert, assecar-lo, retirar les tiges més gruixudes i mallar la resta
amb la dent d’all pelat.
Afegeix-hi el vinagre i dues cullerades d’aigua.
Remenar perquè es barregi tot bé.
Sofregiu la ceba tendra en una paella amb dues cullerades d’oli uns cinc
minuts, fins que comenci a daurar-se.
Afegir les patates esbandides i escorregudes i el pernil, i salpebrar.
Incorporeu els tomàquets escorreguts i picats, la picada d’all i coeu-ho, tapat i
a foc lent, durant 5 minuts.