9.7 C
Castelldefels
viernes, marzo 1, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La Prensa Magazine número 261.Dedicada a la temuda «Cuesta de Enero»

La Prensa Magazine

La Prensa Magazine.  Receptes “Cuesta de Enero” Arribant a mitjans de gener i tenir que sobreviure a la temuda ‘cuesta de enero’, és un mèrit gastronòmic de medalla. Vol dir que hem superat amb nota un dels mesos més difícils després dels banquets de les festes més celebrades de l’any, on gairebé sempre se supera el topall de possibilitats previstes per endavant. Hem comprat, cuinat i menjat més del previst i ara toca tancar-se a la cuina amb receptes més lleugeres, per tal de compensar.

Tenim al davant un mes, enllaçat amb febrer, per fer equilibris amb el pressupost i sortir-nos-en amb èxit. Això passa cada any, ara toca organitzar dinars i sopars amb la premissa de garantir-nos menjar bé sense tenir que ser esclaus del temps a la cuina i poder fer les compres diligentment i sense que el pressupost s’esquerdi; es a dir, plats casolans y fàcils de fer amb aliments de temporada. Cal tenir present que a febrer gaudirem del Carnaval i ens endinsarem a la Quaresma, sense deixar de costat una data tan assenyalada con la diada de Sant Valentí, dies tots ells que demanen una dedicació especialment amorosa a la cuina. Nosaltres anirem seleccionant receptes senzilles i saboroses per tal que pugueu anar-les preparant; us ajudaran a poder oferir plats que seran molt ben valorats tot ser fàcils de fer.

La Prensa Magazine

Receptes “Cuesta de Enero” 

Per això, cal pensar que al febrer tindrem moltes verdures a l’abast: bledes, albergínies, carbassó, ceba, col, coliflor, espinacs, enciam, cogombre, tomàquet, pastanaga… i les fruites, com ara maduixots, mandarines, llimones, mango, taronges, plàtans… Podrem gaudir d’ingredients assequibles per ajustar totes les butxaques i ens estendrem molt a l’hora de cuinar-los. Aquí hi ha la pasta, els llegums, les verdures, les carns blanques, alguns peixos i el gran recurs dels ous que, passats per les nostres hàbils mans, s’escamparan molt en plats, també apetitosos, que satisfacin tota la família.

Cal reduir despeses a la cuina, però sense que a l’hora de seure a taula es noti massa; la salut depèn en gran manera d’allò que mengem;  per això convé dedicar una estona els cap de setmana a planificar acuradament el menú dels proper set dies i per això cal tenir la nostra cuina ordenada i neta abans de començar amb la tasca d’elaborar allò que hem de menjar.  Hem buscat algunes elaboracions per aconseguir una opcions que agradin tant a grans com a petits.

La Prensa Magazine

En aquesta primera edició del 2024 us presentem algunes receptes per anar component alguns menús que ajudin a endinsar-nos en aquest nou any gastronòmic, que desitgem sigui generós en salut i felicitat per a tots els seguidors de LA PREMSA MAGAZINE. Comencem l’any gaudint a la cuina!

Consulta números anteriores

Síguenos en Instagram y Facebook

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights