16.5 C
Castelldefels
domingo, abril 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Pastís de pasta de full de pernil i formatge amb patata

Pastís de pasta de full

Ingredients

  • Una Massa de pasta de full rectangular BUITONI
  • 200 gr de patates pelades
  • 150 gr de formatge gouda a rodanxes
  • 100 gr de pernil serrà a rodanxes
  • Una cullerada d’oli d’oliva verge extra
  • Un ou (per pinzellar)
  • Sal en escates
  • Pebre de colors
  • Cibulet fresc picat

  • Elaboració
  • Pastís de pasta de full

  • Tallar les patates a làmines molt fines i reservar en aigua freda amb sal.
    Escalfar el forn a 200ºC.
    Desenrotllar la massa de pasta de full sobre el mateix full de paper que
    l’envolta.
    Marqueu amb un ganivet una vora de 2 cm, i punxeu amb una forquilla la
    resta de la pasta de full.
    Repartir el pernil serrà per tota la pasta de full, deixant les vores sense
    cobrir.
    Col·locar els talls de formatge gouda per sobre i repartir cibulet picat al gust.
    Assecar bé les patates i col·locar, solapant les unes amb les altres, per sobre
    del formatge en una sola capa.
    Salpebreu-ho i ruixeu-ho amb l’oli d’oliva.
    Pinzellar les vores amb ou batut.
    Enfornar uns 30 minuts.
    Escampar-hi més cibulet picat per sobre i servir.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights