Pastís de pasta de full
Ingredients
- Una Massa de pasta de full rectangular BUITONI
- 200 gr de patates pelades
- 150 gr de formatge gouda a rodanxes
- 100 gr de pernil serrà a rodanxes
- Una cullerada d’oli d’oliva verge extra
- Un ou (per pinzellar)
- Sal en escates
- Pebre de colors
- Cibulet fresc picat
Elaboració- Pastís de pasta de full
Tallar les patates a làmines molt fines i reservar en aigua freda amb sal.
Escalfar el forn a 200ºC.
Desenrotllar la massa de pasta de full sobre el mateix full de paper que
l’envolta.
Marqueu amb un ganivet una vora de 2 cm, i punxeu amb una forquilla la
resta de la pasta de full.
Repartir el pernil serrà per tota la pasta de full, deixant les vores sense
cobrir.
Col·locar els talls de formatge gouda per sobre i repartir cibulet picat al gust.
Assecar bé les patates i col·locar, solapant les unes amb les altres, per sobre
del formatge en una sola capa.
Salpebreu-ho i ruixeu-ho amb l’oli d’oliva.
Pinzellar les vores amb ou batut.
Enfornar uns 30 minuts.
Escampar-hi més cibulet picat per sobre i servir.