19.4 C
Castelldefels
viernes, mayo 24, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Pastís de Sant Jordi

Pastís de Sant Jordi

Ingredients per 4-6 persones:
Colorant alimentari vermell. 1 rosa vermella de sucre. Sucre glacé.
Per la placa de pa de pessic:
6 ous. 100 gr. de sucre. 100 gr. de farina. 1 culleradeta de llevat en pols. Pessic de sal.
Pel farcit de nata:
200 ml de nata per muntar. 1-2 cullerades plenes de sucre glaç.
Per la cobertura:
50 gr. de sucre. 250 cc. de llet. 2 ous. 25 gr. de farina fina de blat de moro.
Pel contorn:
100 gr. de xocolata fondant. 25-30 gr. de mantega.

Pastís de Sant Jordi

Preparació 
Fer la placa de pa de pessic: Bateu els ous amb el sucre i la mica de sal durant uns 10 minuts
fins a quedar una barreja blanquinosa. Afegiu la farina tamisada juntament amb el llevat i
barregeu suaument fins que s’integri bé. 
En una safata de forn folrada amb paper vegetal i oli aboqueu la massa, ben estesa i coure al
forn a 180 º durant uns 10 minuts o fins que estigui lleugerament daurada i cuita. Traieu i
refredar.
Fer el farcit: Muntant la nata molt freda, quan gairebé estigui afegiu sucre glacé al vostre gust,
acabeu de muntar, reserveu en fred.
Prepareu la crema de la cobertura posant tots els ingredients en un pot, batre’ls bé fins que es
formi una massa sense grumolls.
Porteu a ebullició remenant, coeu uns 2-3 minuts fins que espesseixi.
Traieu del foc, cobriu amb film que faci contacte amb la crema. Reserveu. Aparteu una mica
d’aquesta crema i barregeu-la amb unes gotes de colorant alimentari vermell, poseu en una
màniga pastissera i reserveu.
Per al contorn: Barregeu la mantega i la xocolata, escalfeu a intervals curts al microones, o al
bany maria fins que remenant es faci una massa fina.
Muntatge: Talleu la placa del pa de pessic en quatre parts iguals, sobre 3 d’elles posar una
capa fina de nata muntada, col·loqueu una sobre l’altra i cobriu amb la que no s’ha posat nata.
En aquesta última traceu una diagonal i cobriu la meitat amb crema.
En tot el contorn del pastís poseu la xocolata.
A la part superior sobre la crema fer 4 línies amb la crema tenyida de vermell.
Sobre la part que no hi ha res escampar sucre glacé i col·loqueu la rosa vermella.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights