Rap amb salsa americanaAquesta recepta és ideal per a sopars de grup, quan has de quedar bé i demostrar que ets genial a la cuina; et sortirà bé encara que hagis agafat mai
una paella.
Acompanya la font de peix amb unes patates fregides o un bon
arròs blanc que completin el menú. La salsa és perfecta al barrejar-se amb
l’arròs o les patates i a més els teus convidats et demanaran pa per escurar.
Èxit garantit.
Rap amb salsa americana
Ingredients
Per a 4 persones
- 700 gr de rap fresc tallat a rodanxes.
- Una ceba.
- 4 cullerades de salsa de tomàquet.
- Tinta de sípia o calamar.
- Bourbon o un altre whisky, al gust.
- Salsa Tabasco al gust.
- Oli d’oliva verge extra.
- Sal i pebre a gust.
- Rap amb salsa americana
Com fer rap amb salsa americana
Marquem lleugerament les rodanxes de rap en una paella amb una mica d’oli
d’oliva. Si vols pots passar-les prèviament per farina, encara que no resulta
necessari ja que la salsa quedarà prou espessa.
Retira i reserva el peix i en el mateix oli, poxa a poc a poc la ceba molt
picada fins que comenci a daurar-se. Pots accelerar el procés de escalfat
empolvorant la ceba lleugerament amb una mica de bicarbonat. - Rap amb salsa americana
Un cop està toveta la ceba i comença a agafar color, afegeix el tomàquet
fregit i la punteta de tinta de calamar. No us passeu o la vostra salsa quedarà
negra en lloc de marró fosc. És el moment d’afegir el bourbon, – flamejant-lo
tot seguit -, donar el toc de Tabasco i, al remenar, provar el punt de sal i
picant.
Acabem reintegrant els trossos de rap a la cassola amb la salsa on els
deixarem coure uns minuts i els portem a taula empolvorant amb una mica de
julivert picat.
És convenient menjar aquest plat mentre estigui ben calent.
Prepareu pa per a la salsa i una guarnició d’arròs blanc.
Recepta i foto: PAKUS – Directo al Paladar
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa