21 C
Castelldefels
jueves, mayo 23, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Crema picant de pastanaga

Crema picant de pastanaga

Com que no porta nata en la seva elaboració,
també ajudarà a mantenir la línia.

Crema picant de pastanaga
Ingredients per a 4 comensals

  • 550 grams de pastanagues
  • 700 grams de carbassa
  • Una ceba tendra
  • 100 grams de bacó
  • Un Xile o un bitxo (petits)
  • Herbes aromàtiques fresques
  • Oli picant
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre
  • Crema picant de pastanaga
    Preparació

  • Ofegar la ceba tendra. Netejar la ceba tendra, rentar-la, assecar-la i tallar-la
    a la juliana.
    Escalfar un fons d’oli en una olla i posar-la a foc mitjà-baix uns 20 minuts,
    perquè es caramel·litzi molt bé.
    Mentrestant, pelem la carbassa, retirem les llavors i tallem la polpa a daus.
    Coure les pastanagues. Raspar les pastanagues, rentar-les i tallar-les a
    trossos. Posar-les a una olla, cobrir-les amb aigua i coure-les 10 minuts, des
    que l’aigua comenci a bullir.
    Afegir-hi la carbassa i la ceba tendra. Afegir la carbassa i coure 20 minuts
    més. Si veiem que s’evapora l’aigua, aboqueu-hi una mica més, prèviament
    calenta. Afegiu-hi la ceba tendra escalfada i deixeu que cogui tot junt uns
    altres 10 minuts. Comproveu si s’ha consumit l’aigua de la cocció; si no,
    escorreu-los i reserveu-los.
    Triturar les hortalisses. Col·locar les hortalisses cuites al got de la batedora i
    triturar-les.
  • Crema picant de pastanaga
    Aneu afegint, a poc a poc, l’aigua de la cocció fins a donar-li a la crema el
    gruix desitjat.
    Saltar el bacó. Talleu el bacó en tiretes i salteu-lo en una paella amb unes
    gotes d’oli fins que quedi daurat i cruixent.
    Ofegar el Xile. Salpebreu-ho, retireu-ho i deixeu que escorri sobre paper de
    cuina.
    Trossejar el Xile o el bitxo i, a la mateixa paella, ofegar-lo lleugerament fins
    que quedi tou.
    Servir la crema. Rentar les herbes aromàtiques, assecar-les i picar-les molt
    menudes.
    Servir la crema calenta amb el bacó cruixent, el Xile o el bitxo, unes gotetes
    de l’oli picant i les herbes aromàtiques.

  • Recepta de Begoña Montané – Cuinera

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights