21 C
Castelldefels
jueves, mayo 23, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La Prensa Magazine número 264.Amb ideas de receptes per aquest mes.

La Prensa Magazine número 264.

La Prensa Magazine número 264.Sabies que els aliments de temporada són més saludables, més barats i ecològics?
Sempre és bo i positiu recordar quins aliments de temporada tenim al nostre abast i que ens permetran estalviar en la compra i alhora gaudir de la cuina preparant menjars més frescos, rics i sans.
Les fruites i verdures al mes d’abril continuen abundantment. En arribar l’estiu, la seva varietat disminuirà, per això és moment d’aprofitar-les al màxim.
D’altra banda, comencen a venir de gust les amanides, que poden ser amb ingredients com alvocat, poma, espinacs, alls tendres, cebes tendres, espàrrecs o pastanagues. Tots A la primavera els dies s’allarguen, les temperatures pugen i la nostra gana disminueix.
En aquesta estació, de manera natural, es menja menys. També és un bon moment per dejunar o fer una dieta que ajudi l’organisme a netejar-se de l’excés de greixos de l’hivern.
Ja que a la cuina passem bona part del nostre temps, aprofitem per intentar gastar menys i menjar més sa cuinant plats amb aliments frescos i de temporada.
Tractant de contribuir-hi, per a aquesta edició d’abril de LA PREMSA MAGAZINE, hem seleccionat unes quantes receptes que esperem siguin del vostre gust i contribueixin a assolir l’objectiu.

Consulta números anteriores

Síguenos en Instagram y Facebook

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights