La Prensa Magazine número 264.
La Prensa Magazine número 264.Sabies que els aliments de temporada són més saludables, més barats i ecològics?
Sempre és bo i positiu recordar quins aliments de temporada tenim al nostre abast i que ens permetran estalviar en la compra i alhora gaudir de la cuina preparant menjars més frescos, rics i sans.
Les fruites i verdures al mes d’abril continuen abundantment. En arribar l’estiu, la seva varietat disminuirà, per això és moment d’aprofitar-les al màxim.
D’altra banda, comencen a venir de gust les amanides, que poden ser amb ingredients com alvocat, poma, espinacs, alls tendres, cebes tendres, espàrrecs o pastanagues. Tots A la primavera els dies s’allarguen, les temperatures pugen i la nostra gana disminueix.
En aquesta estació, de manera natural, es menja menys. També és un bon moment per dejunar o fer una dieta que ajudi l’organisme a netejar-se de l’excés de greixos de l’hivern.
Ja que a la cuina passem bona part del nostre temps, aprofitem per intentar gastar menys i menjar més sa cuinant plats amb aliments frescos i de temporada.
Tractant de contribuir-hi, per a aquesta edició d’abril de LA PREMSA MAGAZINE, hem seleccionat unes quantes receptes que esperem siguin del vostre gust i contribueixin a assolir l’objectiu.
Consulta números anteriores