15.1 C
Castelldefels
sábado, abril 27, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La Prensa Magazine número 262. Amb idees per cuinar al febrer -març

Què cuinar al febrer – març

La Prensa Magazine número 262.Hem entrat a la Quaresma, que ens guiarà gastronòmicament -si així ho volem- fins la Setmana Santa.Com cada any, ara toca organitzar dinars i sopars casolans, adequats a l’època i amb aliments de temporada, que demanen una dedicació especialment amorosa a la cuina. Nosaltres anirem seleccionant receptes senzilles i saboroses per tal que pugueu anar-les preparant; us ajudaran a poder oferir plats que seran molt ben valorats tot ser fàcils de fer.

Per això, cal pensar que tindrem moltes verdures a l’abast: bledes, albergínies, carbassó, ceba, col, bròquil, coliflor, espinacs, enciam, api, endívies, espàrrecs,  faves, alls tendres,  cogombre, tomàquet, pastanaga, pèsols, pebrots verds i vermells, raves, remolatxa… i les fruites, com ara maduixes i maduixots, mandarines, llimones, mango, taronges, plàtans, peres… Podrem gaudir d’ingredients assequibles per ajustar totes les butxaques i ens estendrem molt a l’hora de cuinar-los. Aquí hi ha la pasta, els llegums, les verdures, les carns blanques, alguns peixos i el gran recurs dels ous que, passats per les nostres hàbils mans, s’escamparan molt en plats, també apetitosos, que satisfacin tota la família.

Cal reduir despeses a la cuina, però sense que a l’hora de seure a taula es noti massa; la salut depèn en gran manera d’allò que mengem;  per això convé dedicar una estona els cap de setmana a planificar acuradament el menú dels proper set dies i per això cal tenir la nostra cuina ordenada i neta abans de començar amb la tasca d’elaborar allò que hem de menjar.  Hem buscat algunes elaboracions per aconseguir una opcions que agradin tant a grans com a petits.

La Prensa Magazine número 262

Us presentem algunes receptes per anar component alguns menús que ajudin a endinsar-nos en aquest nou mes gastronòmic gaudint a la cuina!

Consulta números anteriores

Síguenos en Instagram y Facebook

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights