14.1 C
Castelldefels
lunes, marzo 4, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La Prensa Magazine número 257.DEDICADA A RECEPTES AMB QUINOA

La Prensa Magazine 

La Prensa Magazine. Ingredient que els inques anomenaven “la mare de tots els cereals” i que a la nostra dieta és encara una mica desconegut però que aportarà grans beneficis a la salut dels qui el consumeixen. Es tracta d’un dels aliments més sans, i és l’únic aliment vegetal que posseeix tots els aminoàcids essencials, oligoelements i vitamines per a la vida, a més de no contenir gluten.

L’any 2013 va ser declarat l’Any Internacional de la Quinoa per l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura, destacant que “es l’únic aliment vegetal que te tots els aminoàcids essencials, oligoelements i vitamines per a la vida, a més de no contenir gluten”.

La Prensa Magazine

Beneficis del consum

Els beneficis nutricionals són múltiples, començant pel fet que té un alt contingut en minerals com el fòsfor, el potassi, el magnesi i el calci i seguint amb la seva riquesa en vitamines del complex B, C i E; es rica en aminoàcids, bons per al desenvolupament cerebral, ens aporta fibra i proteïnes; es rica amb Omega6 i presenta un índex glucèmic molt baix.

La Prensa Magazine

La consumim igual que si fos un cereal. Pel seu sabor tan agradable, la seva textura suau i el fet que sigui apta per al consum per part dels celíacs en no contenir gluten (així com que té un baix índex glucèmic), també és ideal per a les persones que pateixen diabetis.Contraindicacions de la quinoaLa veritat és que fins ara no hi ha contraindicacions indicades per al consum de la quinoa. Tot i això, hi ha alguna cosa que cal saber: la llavor conté saponines, glucòsids oliosos que podria generar irritació gàstrica en consumir-la. Per evitar la molèstia el gra ha de ser ben rentat amb abundant aigua freda, veurem com es forma una mena d’escuma que ha de ser eliminada abans de la cocció.Creiem que pot ser d’interès portar a aquesta edició de Setembre de LA PRENSA MAGAZINE unes quantes receptes per tal que qui hi tingui interès pugui dur-les a bon fi a la seva cuina. Tant de bo us agradin.Una molt plàcida tornada a la rutina diària desprès de les vacances.

Consulta números anteriores

Síguenos en Instagram y Facebook

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights