15.1 C
Castelldefels
sábado, abril 27, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La Prensa Magazine número 263.Amb receptes tipiques de Semana Santa

La Prensa Magazine número 263

La Prensa Magazine número 263. Sortosament, tenim a Catalunya un bon conjunt d’ingredients que, sàviament combinats fan de la  nostra cuina una de les preades pels gourmets i sibarites de la cuina. Receptes d’abans, que han anat passant de generació mitjançant el boca orella o reflectits en manuscrits de cuineres i cuiners que, gelosament, guardaven com un tresor.

Per això, podem dir que La gastronomia a Catalunya és el conjunt d’ingredients, preparacions, costums i tradicions lligats al menjar o al beure, així com la manera de fer-ho, de totes les classes socials en aquest territori al llarg de la historia.

Al començament del segle XX, els hàbits alimentaris, els marcava la classe social. Durant la postguerra, la cuina era una qüestió de supervivència i, amb la democràcia, la llibertat creativa va arribar als fogons. L’esclat de la cuina catalana, un moment dolç que encara no ha acabat, arriba a mitjan anys setanta.

La Prensa Magazine número 263

LA PRENSA MAGAZINE de març us oferim una tria de receptes de cuina tradicional, fàcils de fer i que desitgem siguin del vostre grat i les feu a casa i, el més important, les degusteu amb molta satisfacció. Està clar que es només una petita selecció i que desitgem us serveixin per aprofundir en el receptari d’aquesta cuina tan nostrada.

Consulta números anteriores

Síguenos en Instagram y Facebook

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights