test
26.9 C
Castelldefels
martes, junio 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Timbal de poma verda, ruca, formatge i nous

Timbal de poma verda

Ingredients base per a quatre comensals

  • 2 pomes verdes (Granny Smith)
  • Mitja llimona
  • 200 grams de formatge de burgs
  • 150 grams de formatge Roquefort
  • 100 grams de ruca i/o brots tendres variats
  • 60 grams de nous pelades
  • Mitja magrana (uns 40 gr de grans)
  • 40 grams de nabius vermells deshidratats.
    Ingredients per a la vinagreta
  • 6 tiges de cibulet
  • 2 branquetes de julivert
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 1 cullerada de mel
  • Timbal de poma verda
    Com fer-ho
    Piqueu el cibulet. Rentar el cibulet i el julivert, i escórrer-los; separar les
    fulles del julivert. Picar les dues herbes molt menudes i posar-les en un bol.
  • Timbal de poma verda
    Elaborar la vinagreta.
  • Afegiu-hi l’oli, la mel i una culleradeta d’aigua i
    remeneu-ho amb les varetes manuals fins que emulsionin i obtingueu una
    salsa suau i homogènia. Tapar i reservar a la nevera.
    Tallar les pomes. Espremeu la llimona i coleu el suc resultant per eliminar
    qualsevol resta de polpa. Rentar les pomes, assecar-les i retirar-los la tija, el
    cor i les llavors. Talleu-les a rodanxes fines. Regar-les amb el suc perquè no
    s’enfosqueixin i reservar-les a la nevera.
  • Elaborar la vinagreta.
    Preparar els formatges.
  • Escórrer el sèrum del formatge de Burgos i tallar-lo a
    falques. Esmicolar el Roquefort. El formatge feta també és molt saborós i, si
    ho preferim, podem fer-lo servir per fer el timbal, en lloc del de Burgos.
    Extreure els grans de magrana. Renteu la ruca, o els brots tendres, i
    assequeu-los. Extreure els grans de la magrana i retirar la membrana groga
    que els envolta. Tallar les nous a trossets.
    Muntar els timbals. Al centre de quatre plats, col·locar unes làmines de poma,
    formant un cercle. Repartiu per sobre la meitat dels formatges, de la ruca o
    dels brots, de les nous, dels nabius i de la magrana.
    Regar-ho amb la vinagreta. Afegiu-hi una altra capa de làmines de poma i
    cobriu-la amb la resta dels ingredients de l’amanida. Regar amb la vinagreta
    preparada i servir.
  • Les nous es poden substituir per altres fruits secs com les ametlles o les
    avellanes.
  • En lloc de nabius, pots fer servir panses.

Recepta d’Amanda Laporte (Cuinera)

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights