Cabdells d’enciam
Ingredients
- 4 cabdells d’enciam
- 4 grans d’all
- 160 grams de tonyina en conserva en oli d’oliva
- 100 grams de pebrot morró 1 pot
- 4 cullerades d’oli d’oliva
- 2 cullerades de vinagre de Xerès
- Sal i Pebre
- Cabdells d’enciam
Com preparar-ho
Pelem els alls i els tallem a làmines molt fines.
En una paella petita, escalfem l’oli i els afegim.
Ho sofregim durant un minut, fins que comencin a prendre color.
Els retirem reservant l’oli i deixant-los - escórrer sobre paper absorbent de
cuina per tal què quedin cruixents.
Escorrem els pebrots i la tonyina.
Tallem els pebrots a tires fines i trossegem la tonyina.
Tallem la base dels cabdells.
Els rentem i escorrem bé.
Els tallem a quarts al llarg.
Col·loquem-los en una safata.
Salpebrem-ho, i reguem-ho amb el vinagre i l’oli aromatitzat.
Afegim-hi la tonyina i els pebrots
Decora-ho amb les làmines d’all i ho servim immediatament.
Altres opcions
Estaran també deliciosos substituint la tonyina per salmó o truita fumats o per
ous cuits tallats a rodanxes.
Ho podem amanir amb salsa de iogurt i mostassa o amb formatge suau, en lloc
d’oli i vinagre.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa