4.8 C
Castelldefels
lunes, enero 13, 2025
0,00€

No products in the cart.

Cabdells d’enciam amb all fregit,tonyina i pebrot morró

Cabdells d’enciam

Ingredients

  • 4 cabdells d’enciam
  • 4 grans d’all
  • 160 grams de tonyina en conserva en oli d’oliva
  • 100 grams de pebrot morró 1 pot
  • 4 cullerades d’oli d’oliva
  • 2 cullerades de vinagre de Xerès
  • Sal i Pebre
  • Cabdells d’enciam
    Com preparar-ho
    Pelem els alls i els tallem a làmines molt fines.
    En una paella petita, escalfem l’oli i els afegim.
    Ho sofregim durant un minut, fins que comencin a prendre color.
    Els retirem reservant l’oli i deixant-los
  • escórrer sobre paper absorbent de
    cuina per tal què quedin cruixents.
    Escorrem els pebrots i la tonyina.
    Tallem els pebrots a tires fines i trossegem la tonyina.
    Tallem la base dels cabdells.
    Els rentem i escorrem bé.
    Els tallem a quarts al llarg.
    Col·loquem-los en una safata.
    Salpebrem-ho, i reguem-ho amb el vinagre i l’oli aromatitzat.
    Afegim-hi la tonyina i els pebrots
    Decora-ho amb les làmines d’all i ho servim immediatament.
    Altres opcions
    Estaran també deliciosos substituint la tonyina per salmó o truita fumats o per
    ous cuits tallats a rodanxes.
    Ho podem amanir amb salsa de iogurt i mostassa o amb formatge suau, en lloc
    d’oli i vinagre.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,200SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights