21 C
Castelldefels
jueves, mayo 23, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

RAP ARREBOSSAT amb pasta Orly i mahonesa

RAP ARREBOSSAT

Ingredients principals

  • 250 g de rap a trossos
  • Un ou
  • 100 ml d’oli d’oliva verge extra
  • Una llimona
  • Una llima
  • RAP ARREBOSSAT
    Ingredients per a la Pasta Orly
  • 100 gr de farina
  • 100 gr de cervesa
  • Una culleradeta de llevat
  • Un ou
  • Sal
  • RAP ARREBOSSAT

Preparació de la recepta
El primer, elaborem la pasta Orly.
En un bol incorporem tots els ingredients i barregem. Ha de quedar una massa
ni massa líquida ni massa espessa. Reservem.
Continuem amb la resta de la preparació del plat.
Fem la maionesa; un ou, oli, sal i batem.
Batem a potència mitjana i sense moure la batedora perquè no es talli.
Incorporem la ratlladura dels cítrics i un rajolí de llima i llimona. Barregem-ho
tot amb una cullera. Reservem a la nevera.
Si el rap té humitat, la retirem amb un paper de cuina.
Ho banyem a la massa i ho fregim en oli ben calent.
A mesura que es vagin daurant els retirem a un plat amb el paper absorbent
de cuina.
Emplatem els trossos de peix i en un bol hi posem la maionesa.
Decorem amb brots o julivert picat.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights