RAP ARREBOSSAT
Ingredients principals
- 250 g de rap a trossos
- Un ou
- 100 ml d’oli d’oliva verge extra
- Una llimona
- Una llima
- RAP ARREBOSSAT
Ingredients per a la Pasta Orly - 100 gr de farina
- 100 gr de cervesa
- Una culleradeta de llevat
- Un ou
- Sal
- RAP ARREBOSSAT
Preparació de la recepta
El primer, elaborem la pasta Orly.
En un bol incorporem tots els ingredients i barregem. Ha de quedar una massa
ni massa líquida ni massa espessa. Reservem.
Continuem amb la resta de la preparació del plat.
Fem la maionesa; un ou, oli, sal i batem.
Batem a potència mitjana i sense moure la batedora perquè no es talli.
Incorporem la ratlladura dels cítrics i un rajolí de llima i llimona. Barregem-ho
tot amb una cullera. Reservem a la nevera.
Si el rap té humitat, la retirem amb un paper de cuina.
Ho banyem a la massa i ho fregim en oli ben calent.
A mesura que es vagin daurant els retirem a un plat amb el paper absorbent
de cuina.
Emplatem els trossos de peix i en un bol hi posem la maionesa.
Decorem amb brots o julivert picat.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa