Crema de iogurt
Ingredients per a quatre persones
- 2 cullerades soperes de sucre
- 2 cullerades soperes de mel
- 2 cullerades soperes de mantega
- 500 gr de nespres fresques
Per a la crema de iogurt: un iogurt grec sense sucre, 50 ml de nata muntada i
una cullerada de mel.
Crema de iogurt
Com fer-ho
En primer lloc, posem una paella a escalfar a foc mitjà i hi afegim les dues
cullerades de sucre, i el desfem bé fins que es vagi formant un caramel suau.
Quan veiem que el caramel està fet, hi afegim la resta d’ingredients: dues
cullerades de mel i dues cullerades de mantega i ho mantenim a foc baix,
remenant constantment per tal que s’integri bé.
Pelem les nespres i les tallem a rodanxes no gaire fines.
Afegim les nespres a la paella amb el caramel i remenem per tal que s’integrin
tots els sucs. Deixeu-ho coure molt baix durant 10 minuts. La nespra quedarà
caramel·litzada i tendre.
Mentrestant, preparem la crema de iogurt barrejant el iogurt amb la cullerada
de mel i la nata muntada.
Per al muntatge de la copa, posem al fons un parell de cullerades de les
nespres, amb una mica de suc. A continuació la crema de iogurt i acabem
decorant amb uns trossets de nespres i unes gotes del suc de caramel.
Reposar-ho a la nevera fins a menjar.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa