21 C
Castelldefels
jueves, mayo 23, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Lioneses de remolatxa

Lioneses de remolatxa

Ingredients

  • Pasta choux
  • Mitja remolatxa cuita
  • 120 grams de tonyina en escabetx
  • 200 grams de formatge blanc per untar
  • Lioneses de remolatxa
    Com fer lioneses de remolatxa
    Formar amb la pasta choux rosetons, separats entre si, sobre la safata de forn
    folrada amb paper sulfurat.
    Posar-ho al forn preescalfat a 210°els primers 10 minuts; després, baixar la
    temperatura a 160° i continuar la cocció uns 15-18 minuts més, fins que les
    lioneses quedin ben daurades.
    Treure-ho i deixar-ho refredar.
    Posar al got de la batedora el formatge amb la remolatxa i la tonyina
    escorreguts.
    Triturar-ho fins que tinguem la textura d’una crema.
    Ho introduïm a una màniga pastissera amb broquet gran arrissat.
    Tallem les lioneses per la meitat sense arribar a separar del tot les dues parts,
    ho emplenem amb la crema i ho servim de seguida.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights