Lioneses de remolatxa
Ingredients
- Pasta choux
- Mitja remolatxa cuita
- 120 grams de tonyina en escabetx
- 200 grams de formatge blanc per untar
- Lioneses de remolatxa
Com fer lioneses de remolatxa
Formar amb la pasta choux rosetons, separats entre si, sobre la safata de forn
folrada amb paper sulfurat.
Posar-ho al forn preescalfat a 210°els primers 10 minuts; després, baixar la
temperatura a 160° i continuar la cocció uns 15-18 minuts més, fins que les
lioneses quedin ben daurades.
Treure-ho i deixar-ho refredar.
Posar al got de la batedora el formatge amb la remolatxa i la tonyina
escorreguts.
Triturar-ho fins que tinguem la textura d’una crema.
Ho introduïm a una màniga pastissera amb broquet gran arrissat.
Tallem les lioneses per la meitat sense arribar a separar del tot les dues parts,
ho emplenem amb la crema i ho servim de seguida.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa