8.7 C
Castelldefels
sábado, enero 18, 2025
0,00€

No products in the cart.

Macarrons del cardenal

Macarrons del cardenal

Ingredients

  • 200 gr. de macarrons
  • 200 gr de secret ibèric
  • 500 ml. de nata
  • 125 gr. de parmesà ratllat
  • Dues cebes de Figueres
  • Quatre tomàquets madurs
  • Sal i pebre negre
  • Oli d’oliva
  • Macarrons del cardenal
    Elaboració
    Començar un sofregit amb les cebes molt picades i els tomàquets, sense pell
    ni llavors.
    Escalfar oli en una paella i sofregir les cebes amb un pessic de sal fins que
    estiguin caramel·litzades.
    Afegir el tomàquet i prosseguir amb el sofregit fins a obtenir una textura de
    melmelada.
    Talleu el secret ibèric a dauets, assaoneu-ho amb sal i pebre, i salteu-lo en
    una paella amb una mica d’oli.
    Reduir la nata a la meitat en un cassó. Afegir 100 gr. de parmesà i remenar
    fins que es desfaci.
    Coeu els macarrons en abundant aigua salada uns 10 minuts o el temps que
    indiqui el fabricant. Escórrer i reservar.
    Poseu una capa de macarrons a la base d’una safata de forn. Cobrir amb una
    mica de crema de formatge, sofregit i carn. Repetir de nou el procés i acaba
    amb una capa de macarrons i crema de formatge.
    Escampar-hi el formatge parmesà restant.
    Introduir la safata al forn a 190 °C, gratinats i calor avall, a la penúltima
    posició.
    Enfornar fins que el formatge estigui daurat.

Recepta i foto: Carles Gaig

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,200SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights