17.3 C
Castelldefels
sábado, abril 27, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Canvi de denominació de les línies de bus exprés que donen servei a Castelldefels

Canvi de denominació

Canvi de denominació. Ja estan circulant pels carrers de Castelldefels i d’altres ciutats del Baix Llobregat Sud i Barcelona els busos exprés que canvien la seva denominació per afavorir la identificació dels codis de les línies i unificar-lo al que es fa servir a les xarxes de transport públic d’altres països del món.

A la pràctica, això implica que els busos que fins ara portaven la lletra E davant del número de línia ara porten la lletra X (d’Exprés). En el cas de Castelldefels, aquest canvi afecta els conbois de les línies E95, que ara passen a anomenar-se X95; i E97, que té el nom X97.

Recordem que la línia X95 ofereix servei entre La Muntanyeta (Castelldefels) i Plaça Catalunya (Barcelona). Poden trobar més informació a la web d’AMB (enllaç)

En el cas de la X97 ofereix servei entre Av.Primer de Maig-Rambla Josep Tarradellas (Castelldefels) i Maria Cristina – Gran Via Carles III amb Av.Diagonal (Barcelona). Poden trobar més informació a la web d’AMB (enllaç)

Els canvis afecten altres línies que donen servei a poblacions de la comarca i que les connecten amb Barcelona, com les línies E30, E43, E70, E79, E80 i E86. Des d’ara, totes elles porten la X davant del número.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights