23 C
Castelldefels
lunes, mayo 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

El truc de cuina més insòlit: recuperar el pa sec amb paper de cuina

El truc de cuina

El truc de cuina. El pa sec és un aliment que se sol desaprofitar a la cuina. Malgrat la multitud de receptes que existeixen per aprofitar-lo, el pa continua sent de consum ràpid i el rebutgem quan passen un parell de dies. 

El que potser no sabies és que, a part de preparar farina de galeta o sopes d’all, és possible recuperar el pa dur perquè sembli com el primer dia gràcies a un gran truc insòlit que t’expliquem a continuació. Només fa falta un element imprescindible a qualsevol llar: paper de cuina.

El paper de cuina absorbent és un objecte molt útil i versàtil. Encara que aquesta sigui una de les seves funcions menys conegudes, també pot contribuir a la conservació d’alguns aliments, entre ells, els brots verds o els fruits vermells. Sens dubte, el més sorprenent és la seva capacitat per suavitzar el pa dur en uns senzills passos.

Tal com explica la usuària d’Instagram María Pérez Espín —té 294.000 seguidors en aquesta xarxa social (@mariapespin)—, per donar-li una segona oportunitat al pa que s’ha assecat simplement necessites un tros de paper de cuina absorbent. 

El truc de cuina

En una publicació recent, la influencer explica que n’hi ha prou amb humitejar el paper de cuina, embolicar el pa sec en ell i escalfar-lo al microones, al forn o a la fregidora d’aire, segons la mida del tros que vulguis estovar.

La humitat del paper, a més de la calor de l’aparell, ajudarà que el pa sec se suavitzi. La molla s’estovarà i la crosta quedarà cruixent com si estigués acabat de fer. D’aquesta manera, mai més no tornaràs a malgastar-ne!

Altres trucs amb paper de cuina

Així mateix, el paper de cuina absorbent és un recurs molt útil a l’hora de conservar certs aliments. Per exemple, contribueix a preservar la frescor dels brots verds durant més temps. Ja que la seva funció és la d’absorbir la humitat, només has d’introduir un tros de paper de cuina a l’interior de les bosses en què solen guardar-se aquestes verdures perquè així els seus fulls es marceixin i es mantinguin cruixents.

El truc de cuina

D’altra banda, els fruits vermells com els nabius, les maduixes o els gerds tenen un temps de maduració limitat que pot prolongar-se gràcies al paper de cuina. Col·loca un tros de paper de cuina al fons d’un recipient de vidre, aboca els fruits vermells i embolica’ls amb una altra capa de paper per sobre com si fos un sandvitx. 

CHRISTIAN RODRÍGUEZ / LA VANGUARDIA

Quan el preparat estigui congelat, podràs tallar-lo a daus per gastar-los quan ho necessitis.

D’aquesta manera, ajudaràs a prevenir l’excés d’humitat i la formació de floridura. Guarda la carmanyola a la nevera i gaudeix dels teus fruits vermells frescos durant més temps.

CHRISTIAN RODRÍGUEZ / LA VANGUARDIA

RAC1

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights