21.3 C
Castelldefels
domingo, mayo 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

El truc de l’àvia per reescalfar la pasta al microones sense que es ressequi

El truc de l’àvia

El truc de l’àvia. Encara que hi ha alguns aliments que no hem d’escalfar mai al microones, bé és cert que aquest petit electrodomèstic és de gran utilitat per reescalfar molts altres aliments i plats. A vegades, però, també empitjora la seva qualitat.

Això passa, per exemple, amb la pasta, que sovint acaba seca i amb una textura poc desitjable després d’escalfar-la al microones. Per evitar-ho, pots posar en pràctica un truc d’allò més senzill. Ho trobem en el perfil d’Instagram @alacocinaconjacobina (un milió de seguidors), un procés senzill, ràpid i efectiu perquè la teva pasta surti del microones com a acabada de fer.

El truc de l’àvia

Per què la pasta i l'arròs no s'han de guardar més d'un dia a la nevera?
Hi ha un truc perquè la pasta quedi com si l’acabessis de fer després d’escalfar-la al microones.  CC0

El truc del gel per escalfar la pasta al microones

Per escalfar un plat de pasta al microones sense que aquesta es recogui ni s’eixugui ni s’espesseixi, n’hi ha prou amb deixar un buit en el centre del plat introduir-hi un glaçó. El gel s’evaporarà i crearà humitat, aconseguint així que la pasta sembli acabada de fer.

Jacobina també apunta que és important col·locar a sobre l’accessori perquè cobrir el plat i que el menjar no esquitxi. Amb aquest, no només evitarem que el microones s’embruti o es contamini, sinó que a més l’evaporació del gel serà més ràpida.

El truc de l’àvia

Aquest truc del gel també es pot utilitzar per escalfar al microones purés o guisats que hagin quedat secs, aportant-los així una humitat que els deixarà com a acabats de cuinar.

A més, a l’hora de reescalfar menjar al microones, resulta més convenient fer-ho en diverses tandes de 30 segons, removent el menjar entre una i una altra. D’aquesta manera, la calor es repartirà de manera més uniforme. També serà millor com menys quantitat de menjar hi hagi.

ALICIA RIVERA / LA VANGUARDIA

RAC1

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights