18.5 C
Castelldefels
domingo, mayo 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Així serà el nou restaurant dels germans Roca a Sant Julià de Ramis 

Així serà el nou restaurant

Així serà el nou restaurant dels germans Roca situat a la Fortalesa de Sant Julià de Ramis, al Gironès, ja té data d’obertura: obrirà portes el 16 de maig. Es tracta del restaurant Esperit Roca i oferirà una gastronomia basada en la reinterpretació dels plats icònics d’El Celler de Can Roca.

A més, comptarà amb un hotel, un celler amb 80.000 ampolles o una sala d’exposicions, entre altres propostes. Un espai dels reconeguts xefs que neix amb l’objectiu de convertir-se en un centre gastronòmic i cultural.

Els germans Roca, Jordi, Josep i Joan // Instagram: El Celler de Can Roca
Els germans Roca, Jordi, Josep i Joan   Instagram

Així serà el nou restaurant

L’hotel de quatre estrelles superior tindrà 15 habitacions, jardins i una piscina a l’aire lliure. Per la seva ubicació, en una antiga fortalesa militar del XIX, els clients tindran vistes de 360 graus al territori que envolta Girona. 

Ubicat a la muntanya dels Sants Metges, la voluntat dels tres germans és que el nou restaurant sigui «la continuació del Roca Mas Marroch«, que a partir d’ara es dedicarà en exclusiva a la celebració d’esdeveniments.

 

Plats dolços i salats

A part dels plats icònics del Celler, Esperit Roca comptarà amb un joc de propostes innovadores. Ho ha explicat a RAC1 el sommelier, Josep ‘Pitu’ Roca. «La intenció és poder fer el joc entre Joan i en Jordi, entre la cuina salada i la dolça. Hi haurà l’opció de gaudir del Joan, amb sis plats i dues postres, i del Jordi, amb dos plats salats i sis postres en degustació. El vi sempre hi serà d’acompanyament».

Així serà el nou restaurant

La intenció és poder fer el joc entre Joan i en Jordi, entre la cuina salada i la dolça

Josep ‘Pitu’ Roca sommelier

A més, també es podrà visitar l’exposició CCR. Cuina. Consciència. Recerca, que narra la trajectòria d’El Celler de Can Roca. I a tocar del celler, hi haurà la part d’I+D de la destil·leria Esperit Roca on es preparen els destil·lats i licors de la cuina líquida del Celler de Can Roca.

Així serà el nou restaurant dels germans Roca a Sant Julià de Ramis 

BÀRBARA JULBE Cuina

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights