20 C
Castelldefels
domingo, mayo 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Salvador Illa recuperarà el major Trapero per dirigir els Mossos si és president

Salvador Illa

Sorprenent anunci de Salvador Illa a cinc dies per a les eleccions catalanes. El candidat del PSC ha explicat que si és president, el major Josep Lluís Trapero serà el director general dels Mossos i l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, serà la seva consellera d’Interior.

Illa ha fet l’anunci a TV3, durant el quart i últim debat de les eleccions del 12 de maig amb tots els candidats. El líder socialista ho ha explicat en el bloc de seguretat, una de les prioritats que ha destacat durant tota la campanya. Malgrat aquest anunci, en el debat hi ha hagut més retrets que propostes.

La periodista Ariadna Oltra ha moderat el debat, en què han participat Salvador Illa (PSC), Pere Aragonès (ERC), Josep Rull (Junts), Ignacio Garriga (Vox), Laia Estrada (CUP), Jéssica Albiach (Comuns Sumar), Carlos Carrizosa (Cs) i Alejandro Fernández (PP)

RAC1

debat tv3 catalunya radio eleccions catalanes 12 de maig

Salvador Illa

Operació Catalunya

El debat ha començat amb una ronda de preguntes entre candidats com si fos una sessió de control. El representant de Junts, Josep Rull, optava per preguntar a Alejandro Fernández sobre les últimes revelacions d’El món a RAC1 sobre l’operació Catalunya.

«Ahir es van fer públiques noves evidències que Rajoy liderava la guerra bruta. Vostès demanaran perdó?», va preguntar Rull. El candidat del PP, però, no es va mullar. Va dir que el cas està judicialitzat i que ell, com a demòcrata, acatarà totes les sentències.

Retrets entre independentistes

El debat també ha evidenciat la diferència d’estratègia de l’independentisme. Laia Estrada, de la CUP, retreia a Junts i ERC que només pensin a negociar amb la Moncloa. «Estan competint per veure qui és el més pactista, qui practica millor la política del peix al cove i qui ‘pujoleja’ més». Aragonès es va defensar responent que van aconseguir uns indults per alliberar els presos polítics.

Estan competint per veure qui ‘pujoleja’ més

Laia Estrada candidata de la CUP

I en la mateixa línia que la CUP, Jéssica Albiach, dels comuns, també atacava Junts per Catalunya i deia que era la refundació de Convergència: «En aquesta campanya hem vist Artur Mas i Jordi Pujol demanant el vot per Junts».

Horizontal
El candidat d’ERC, Pere Aragonès, el del PSC, Salvador Illa, i el número tres de Junts, Josep Rull, al debat de TV3.   Quique García / EFE

Polèmica pel Hard Rock

Ara bé, la majoria de retrets s’han centrat en Josep Rull, que entre d’altres també ha defensat sense complexos el Hard Rock. El qualifica de projecte familiar i l’ha comparat amb Port Aventura. A més, el representant de Junts ha deixat clar que no pactaran ni acceptaran els vots d’Aliança Catalana.

El Hard Rock permetrà a Catalunya acollir turisme de valor afegit

Josep Rull número 3 de Junts

D’altra banda, Carlos Carrizosa i Ignacio Garriga se les van tenir amb la presentadora Ariadna Oltra. El líder de Ciutadans va atacar la televisió pública pel terme exiliats, perquè assegura que són fugats, mentre que el candidat de Vox insistia que volia tancar TV3 perquè és una fàbrica d’odi.

Salvador Illa recuperarà el major Trapero per dirigir els Mossos si és president

RAC1 Debat TV3

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa 

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights