23.6 C
Castelldefels
sábado, mayo 11, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Judici a Dani Alves per agressió sexual. Última hora de les declaracions

Judici a Dani Alves

Judici a Dani Alves. Avui totes les mirades estan centrades en l’Audiència de Barcelona. Aquest matí arrenca un dels judicis de l’any: el que ha de determinar si Dani Alves va violar una noia a la discoteca Sutton de Barcelona el 30 de desembre del 2022. L’exjugador del Barça està empresonat des de fa un any i seguirà el judici assegut al banc dels acusats. La víctima demana una pena de 12 anys de presó contra ell, la Fiscalia rebaixa la petició fins als 9 i la defensa en reclama l’absolució.

Sigui quina sigui la sentència, una de les prioritats del tribunal és protegir la identitat de la víctima. Per això, els jutges han prohibit als periodistes enregistrar i difondre imatges o talls de veu del que passi a dins de la sala. És a dir: sabrem el que expliquen Dani Alves o els testimonis a les declaracions, però no podrem emetre’n cap fragment.

10:00Dani Alves ja és als calabossos de l’Audiència de Barcelona a l’espera que comenci el judici. No se sap si l’exfutbolista declararà aquest dilluns o dimecres, coincidint amb la fi del judici. 

09:58Tots els canvis de versió de l’exfutbolista sobre la presumpta violació

​El judici arrenca marcat per les mentides d’Alves, que han tret tota la credibilitat a les seves explicacions. Primer va dir que no coneixia la víctima, després que es van trobar al lavabo, però no va passar res, encara després va parlar de sexe oral consentit i finalment va admetre els fets explicant que havia mentit per salvar el seu matrimoni. En tot cas, només va admetre el sexe quan ja hi havia informes mèdics i policials que feien impossible negar-ho. Ha afegit a última hora l’argument que anava begut; dos possibles atenuants per una rebaixa de pena.

Judici a Dani Alves

09:53El judici arrencarà amb les qüestions prèvies i després declararan la víctima i sis testimonis. La denunciant donarà la seva versió a porta tancada i sense tenir contacte visual amb l’acusat, separats per un biombo. També declararan les acompanyants de la víctima, la parella del futbolista, Joana Sanz, i l’amic d’Alves.

09:49La família d’Alves ha arribat a les portes de l’Audiència de Barcelona aproximadament una hora abans de l’inici del judici, que arrenca a les 10 h. L’exfutbolista també ha arribat al judici fa uns minuts en furgó policial.

audiencia de barcelona exterior edifici google maps
L’exterior de l’Audiència de Barcelona.   Google Maps

09:42Segons informa TV3, l’advocada de la víctima que denuncia l’agressió sexual no hi haurà pacte i, per tant, el cas anirà a judici.

09:35Hi ha un fort dispositiu policial als voltants de l’Audiència de Barcelona per l’expectació mediàtica del cas. De fet, segons explica el cap de Societat de RAC1, Benet Íñigo, hi ha 270 periodistes acreditats per seguir el judici de 70 mitjans, 23 dels quals són estrangers.

09:30Fins ara s’ha descartat arribar a un pacte de conformitat entre les parts i, de fet, el temps per fer-ho s’acaba d’aquí a 30 minuts, a les 10 h, quan comença el judici. Ara bé, perquè passi, Alves hauria de reconèixer l’agressió sexual de què l’acusa la víctima.

09:27Alves arriba al judici amb molts elements en contra. De fet, des de l’inici la defensa ha anat a remolc a causa de les mentides inicials del jugador i els constants canvis de versió que han tret tota la credibilitat a les seves explicacions. Les proves i testimonis, en canvi, sempre han reforçat el que explicava la víctima.

Judici a Dani Alves

BENET IÑIGO MARTÍ

Dani Alves, a un pas del judici com a acusat de violació

09:20Un judici molt esperat, que serà públic, però en què no es podrà gravar ni imatge ni so com a mesura de protecció a la víctima. Es vol evitar que es publiqui informació personal de la noia o detalls del que va passar que la revictimitzin i la perjudiquin en la seva recuperació. De fet, la declaració de la víctima serà a porta tancada, i està totalment prohibit gravar-la tant a ella com a la seva família. 

09:00Avui a les 10 arrenca la primera de les tres sessions del judici a l’exfutbolista per la presumpta violació d’ara fa poc més d’un any en un reservat de la discoteca Sutton.  La víctima li demana 12 anys de presó i la fiscalia 9, mentre que la defensa de l’exjugador manté la seva última versió que la relació va ser consentida.

  1. Societat
  2. https://9237e0cb2ba769a6815724271f161d63.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html
  3. Judici a Dani Alves per agressió sexual, en directe | Última hora de les declaracions
  4. Minut a minut
  5. Aquest dilluns arrenca el judici a l’exjugador brasiler, que s’enfronta a fins a 12 anys de presó per la presumpta agressió sexual a una noia en la discoteca Sutt
https://9237e0cb2ba769a6815724271f161d63.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Judici a Dani Alves per agressió sexual, en directe | Última hora de les declaracions

Minut a minut

Aquest dilluns arrenca el judici a l’exjugador brasiler, que s’enfronta a fins a 12 anys de presó per la presumpta agressió sexual a una noia en la discoteca Sutton

Dani Alves, a un pas del judici com a acusat de violació
Arrenca el judici contra Dani Alves per presumpta violació.   Instagram: Dani Alves
Judici a Dani Alves per agressió sexual, en directe | Última hora de les declaracions

MARC LLOVERAS RAC1

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights