És una recepta molt reconfortant.
Carn guisada
Ingredients
4 patates
500 gr de Vedella (agulla o botifarra) tallada a daus
Un parell de ceba
Dues dents d’all
Un parell de pastanagues
Dues fulles de llorer
4 cullerades soperes de tomàquet fregit
200 ml de brou de carn
Oli d’oliva verge
Sal i pebre negre
Carn guisada
Elaboracio
Pelem les pastanagues i les trossegem a rodanxes.
Pelem les patates i les trossegem a daus.
Pelem i piquem les cebes i els alls.
Ofeguem la carn, salpebrada, en una cassola amb oli per tots els
costats, treure i reservar.
En aquest mateix oli amb els sucs que ha deixat anar la carn, hi
afegim una mica més de greix i hi ofeguem l’all un parell de minuts.
Afegim la ceba, salpebrem, abaixem el foc i ho cuinem entre 5 i 8
minuts.
Incorporem la pastanaga, ho ofeguem 5 minuts i hi afegim el
tomàquet.
Afegir la carn, les fulles de llorer, les patates i el brou.
Tapar i deixar que es cuini almenys durant 45 minuts.
Si ens agrada més tendra la carn, ho deixem coure uns minuts més.