15 C
Castelldefels
miércoles, abril 17, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Carn guisada amb patates

És una recepta molt reconfortant.

Carn guisada

Ingredients
4 patates
500 gr de Vedella (agulla o botifarra) tallada a daus
Un parell de ceba
Dues dents d’all
Un parell de pastanagues
Dues fulles de llorer
4 cullerades soperes de tomàquet fregit
200 ml de brou de carn
Oli d’oliva verge
Sal i pebre negre

Carn guisada

Elaboracio
Pelem les pastanagues i les trossegem a rodanxes.
Pelem les patates i les trossegem a daus.
Pelem i piquem les cebes i els alls.
Ofeguem la carn, salpebrada, en una cassola amb oli per tots els
costats, treure i reservar.
En aquest mateix oli amb els sucs que ha deixat anar la carn, hi
afegim una mica més de greix i hi ofeguem l’all un parell de minuts.
Afegim la ceba, salpebrem, abaixem el foc i ho cuinem entre 5 i 8
minuts.
Incorporem la pastanaga, ho ofeguem 5 minuts i hi afegim el
tomàquet.
Afegir la carn, les fulles de llorer, les patates i el brou.
Tapar i deixar que es cuini almenys durant 45 minuts.
Si ens agrada més tendra la carn, ho deixem coure uns minuts més.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights