test
18.9 C
Castelldefels
viernes, junio 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Aletes de pollastre a l’allet

Aletes de pollastre

Ingredients
Un kg d’ales de pollastre
Sal
Una fulla llorer
Pebre negre en gra
Vuit grans d’all
Mig got d’oli d’oliva
Un got vi blanc sec
Julivert

Aletes de pollastre


Preparació
Netegem molt bé les ales i les salpebrem
En una paella posem l’oli i els grans d’all sencers i pelats.
Deixem que es confitin sense que es cremin. Els retirem i reservem.
En aquest mateix oli fregim a foc mitjà-fort les aletes daurant-les molt bé.
Les retirem i traiem la meitat de l’oli de la paella, sense retirar les impureses.
Tornem a incorporar els trossos de pollastre daurats, els alls, la fulla de llorer
i el vi.
Deixem 5-10 minuts que s’evapori l’alcohol i es formi una salseta i ho servim.
Empolvorem julivert per sobre.

Recepta i foto: willyviajerapuri

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights