17.5 C
Castelldefels
martes, mayo 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Arròs de cua de brau i ceps

Ingredients per 4 persones
Un quilo de cua de brau cuinat.
300 gram d’arròs bomba.
20 grams de ceps.
Dues dents d’all.
Un tomàquet pera.
Un pebrot verd italià.


Com fer-ho
Partim d’una recepta de cua de brau que una vegada cuinat, desossem, reservem la carn i
colem la salsa que usarem com a part del brou. Com en altres arrossos, començarem fent un
sofregit amb l’all, el tomàquet i el pebrot verd picats en trossos molt petits.
Quan el sofregit sigui gairebé una pasta, hi afegim 300 g de la carn de cua de brau esmicolada,
uns ceps deshidratats i ho ofeguem una mica. Agreguem llavors també l’arròs rodó tipus
bomba i ho removem fins que prengui una mica de color nacrat. És el moment d’incorporar el
brou. Per a aquest arròs és necessari usar 3 mesures de líquid per cadascuna d’arròs. La
proporció usada és 2 vegades d’aigua i una de la salsa de la cua de brau ben colada. Així l’arròs
es cou en un brou de sabor potent, i també se’ns rehidraten els bolets (en temporada, podem
usar ceps frescos picats).
Posem a coure a foc fort durant 7 minuts, removent de tant en tant per evitar que s’agafi en el
fons de la paella, ja que al no ser aigua sinó aigua i salsa, és fàcil que se’ns pugui cremar.
Després baixem el foc al mínim i ho deixem altres 7 o 8 minuts, fins que l’arròs es vegi ja
gairebé com un arròs melós amb una mica de brou encara. Llavors apaguem el foc i cobrim la
paella amb un drap de cuina o amb paper, deixant que l’arròs acabi de cuinar-se amb la calor
residual i absorbeixi la resta del líquid.
Recepta i foto: Pakus – Directo al Paladar

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights