test
20 C
Castelldefels
viernes, junio 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Arròs de la terra

Ingredients
Oli d’oliva
Una fulla de llorer
Tres grans d’all
Quatre costelles de porc trossejades 
Mitja dotzena de salsitxes trossejades
Sal i Pebre negre en gra 
100 ml de vi blanc sec
Una ceba 
Un pebrot verd 
Un parell de tomàquets de branca
320 gr de blat trencat
950 ml de brou de pollastre
Un moniato
80 gr de sobrassada


Preparació
Poseu una cocota al foc amb l’oli d’oliva i afegiu-hi la fulla de llorer i els grans
d’all.
Remeneu-ho una mica i incorporeu-hi les costelles i les salsitxes, tallades a
porcions petites. Salpebreu-ho, coeu-ho 2 min perquè agafin color i poseu-hi
el vi blanc. Deixeu evaporar l’alcohol uns minuts.
Quan l’alcohol s’hagi reduït, traieu la carn i comenceu a fer un sofregit amb la
ceba i el pebrot verd, tallats a daus. Coeu-ho a foc molt baix i, quan hagin
passat uns 15-20 min o quan la ceba estigui ben transparent i cuita, afegiu-hi
els tomàquets ratllats. Deixeu-ho coure 20 min més, fins que es faci una mena
de melmelada.
Afegiu-hi el blat trencat (o el búrgul) i la carn que havíeu reservat i mulleu-ho
amb 650 ml de brou calent.
Mentrestant, peleu el moniato i talleu-lo a daus d’1,5 × 1,5 cm. Talleu la
sobrassada a daus de la mateixa mida i, quan el blat hagi absorbit el brou,
poseu el moniato i la sobrassada a la cocota. Afegiu-hi la resta del brou i
enforneu-ho 15 min a 180 ºC, abans de servir-ho.

 
Recepta d’Felip Llufriu -Eivissa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights