17.6 C
Castelldefels
martes, mayo 21, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La promesa d’Abascal d’un 155 «sostingut i durador» escalfa la campanya del 23J

La promesa d’Abascal

La promesa d’Abascal. Qui ha escalfat avui la campanya en relació amb Catalunya és el líder de Vox, Santiago Abascal, que no té cap dubte que si governa amb el PP tornaran les tensions a Catalunya.

En un esmorzar informatiu, Abascal ha augurat clima de tensió a Catalunya perquè hi haurà més contundència contra el que ha qualificat de «cops d’estat». El líder de Vox també ha alertat que, si això passa, no n’hi haurà prou d’aplicar el 155 –com va fer Mariano Rajoy– i que titlla d’acudit.

«Quan es produeix un cop d’estat no és possible limitar la intervenció a uns pocs mesos. És necessària una intervenció sostinguda i duradora», ha dit Abascal.

Les reaccions no han trigat a arribar. Des de Sabadell, Salvador Illa ha acusat els populars de no saber posar línies vermelles a la ultradreta.

La promesa d’Abascal

«Demano contundència democràtica. L’autèntic perill és el Partit Popular, que no sap fixar fronteres amb Vox. Ha permès que una negacionista de les vacunes presideixi el govern d’Aragó. Ha permès que una negacionista climàtica presideixi les Balears», ha dit el primer secretari del PSC.

Per la seva banda, Esquerra no tem l’amenaça de Vox. El líder de la formació, Oriol Junqueras, ha dit que els republicans ja els han derrotat altres vegades i que ho tornaran a fer.

«No tenim por perquè en moltes ocasions ja els hem derrotat. El republicanisme català ha contribuït en dues ocasions a tombar la monarquia. Sempre ens trobaran a punt per defensar el nostre país com l’hem defensat tantes vegades», ha afirmat el president d’Esquerra.

També s’ha compromès a fer de barrera Sumar-En Comú Podem. En un acte a favor de la cultura a Badalona, la formació ha recordat l’incident del cap de llista de Vox en un míting del partit d’extrema dreta en aquesta ciutat.

Per Joan Mena, «aquest matonisme que vam veure al passeig de Badalona és el matonisme que volen instal·lar en contra de la llengua, la cultura i l’educació pública, i és evident que no els ho permetrem».

La promesa d’Abascal

Junts ha promès que no acceptaran que la unitat d’Espanya passi per sobre dels drets fonamentals.

«Plantarem cara a les instàncies que faci falta: a les europees, a les Nacions Unides, per intentar tombar aquest estat que ens oprimeix i ens reprimeix i que està disposat a tot per escapçar l’independentisme», ha dit Jordi Turull.

Per la seva banda, el PDeCAT ha lamentat que Vox s’hagi convertit en l’eix del debat i insisteix que una mesura com aquesta només s’hauria d’aplicar a la ultradreta.

«El senyor Abascal, amb aquesta vida pretèrita que sembla que hagi nascut el 1939, pretén seguir amb aquest insult i aquest menyspreu als catalans. L’únic 155 vàlid que hi ha en aquest país i que ens faria un servei és el que s’hauria d’aplicar Vox a si mateix», ha indicat Roger Montañola.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights