21.1 C
Castelldefels
viernes, mayo 17, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Vaga de Renfe: Serveis mínims i primeres afectacions pels trens que no passen

Vaga de Renfe

Vaga de Renfe. Si heu d’agafar el tren aquest dimecres, heu de saber que la plantilla de Renfe fa vaga des d’aquesta matinada i fins a les 11 de la nit. Afecta els trens de Rodalies, de mitjana distància i també d’alta velocitat.

S’han fixat uns serveis mínims del 66% en hora punta i del 33% la resta del dia, però des de primera hora del matí ja hi ha problemes perquè alguns dels primers trens del dia no han passat i han deixat a l’estacada milers de passatgers a les andanes, esperant per poder anar a treballar.

Panell informatiu a l'estació de Sants
Panell informatiu a l’estació de Sants  RAC1/Josep Ferrer

Per exemple, el tren de l’R4 que havia de passar a un quart de sis del matí per l’estació de Cornellà, cap a Barcelona, no ha passat, i els usuaris que l’esperaven s’han quedat penjats fins una hora més tard, amb el tren d’un quart de set. 

Els panells informatius no donen detalls dels horaris previstos i ningú explica quins trens es mantenen i quins han quedat cancel·lats. Els viatgers es queixen d’aquesta desinformació i, a l’estació de Sants, molts usuaris del TGV han vist indignats com no sortia el primer tren del dia. 

Un tren de Rodalies surt de l'estació de Flaçà
Un tren de Rodalies a l’estació de Flaçà  ACN

Vaga de Renfe

Els serveis mínims previstos 

Segons la previsió de serveis mínims, han de passar dos de cada tres trens entre les 6 i les 9.30 h del matí i entre les 17 i les 18.30 h de la tarda. La resta del dia, la freqüència és d’un de cada tres, respecte a un dia feiner habitual.

L’aturada la convoca el sindicat CGT per reivindicar més personal, ara que els han reduït la jornada a 35 hores setmanals. Denuncien també una externalització constant de feines, tant a Renfe com a Adif.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights