14.2 C
Castelldefels
sábado, abril 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

FAVES a la CATALANA

FAVES a la CATALANA

Ingredients
Un quilo de faves tendres desgranades.
400 gr. de botifarra negra bisbe.
200 gr. de cansalada viada entremesclada.
Sal.
Pebre en gra.
Una fulla de llorer.
Una branca petita de farigola.
Dos cullerots de brou de carn.
Mitja culleradeta de sucre.
Oli d’oliva verge extra.
Dues dents d’all.
Mitja culleradeta de pebre vermell dolç.
Un got d’anís o aiguardent.
Una ceba gran.
Tres tomàquets madurs. U
Una branca de menta fresca.

FAVES a la CATALANCom fer-ho
El primer es tallar i picar per separat els alls, ceba i tomàquets.
La cansalada viada es talla a tires i se sofregeix en oli d’oliva. Una vegada fregides es tiren a la
cassola on vagin a fer-se les faves.
En aquest oli se sofregeixen els alls i ceba, a foc lent. Quan estiguin daurats se li afegeix el
tomàquet, que al seu torn se sofregeix conjuntament uns 10 minuts més.
Es passa tot a la cassola, juntament amb la cansalada viada i les faves. Es tapen i s’ofeguen
durant 5 minuts.
Se li afegeix l’anís, totes les herbes, el brou, la sal i pebre, el sucre i es deixa coure tot junt, a foc
lent, durant 10 minuts.
Se li posa la botifarra negra sencera damunt i es tapa, deixant-ho 20 minuts més.
Passat aquest temps, es treu la botifarra i es reserva. La resta continua coent-se suaument fins
que estiguin tendres.
Quan ja estiguin llestes, es retiren les herbes, es talla la botifarra, es col·loca sobre les faves i se
serveix en la mateixa cassola.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights