14.1 C
Castelldefels
domingo, mayo 5, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Salsitxes al vi blanc

Podeu servir-les amb una guarnició d’arròs blanc o de puré de
patates. Tindrem un plat únic molt complet.

Salsitxes al vi blanc

Ingredients per a 4 comensals

  • 100 grams de ceba
  • Salsitxes de carn de porc
  • Una copa de vi blanc
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i Pebre negre mòlt
  • Salsitxes al vi blanc

Com fer-ho
Pelem la ceba i la tallem a la juliana.
Escalfeu una mica d’oli d’oliva verge extra en
una paella i ho poseu a foc molt suau durant
uns 10 minuts. Si ho fem amb la tapa
posada, la ceba suarà més ràpid per efecte
del vapor i quedarà molt sucosa. Salpebrem
al gust, però amb prudència doncs el vi i les
salsitxes aportaran molt de sabor a plat.
Un cop estigui feta la ceba, incorporem el vi i
pugem el foc.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights