17.6 C
Castelldefels
sábado, mayo 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Amanida malaguenya de patata, bacallà itaronja (de la mà de Karlos Arguiñano)

Amanida malaguenya

Ingredients per a 4 persones
Tres patates
Un llom de bacallà dessalat (300 gr.)
Dues taronges
24 olives amanides
Una ceba tendra (amb la tija verda)
Oli d’oliva verge extra
Vinagre
Sal
Julivert

Amanida malaguenya

Com preparar-la
Poseu a escalfar abundant aigua en una olla ràpida.
Introduir les patates, condimentar, tapar i coure-les durant 5-6 minuts des del
moment que pugi la vàlvula.
Peleu les taronges amb un ganivet, eliminant-los la pell i la part blanca que
les recobreixen.
Treure els grills i posar-los en un bol.
Retireu la pell del bacallà, talleu-lo en filets fins i afegiu-los al bol on hi ha
els grills de taronja.
Tallar la ceba tendra (amb la seva part verda) a juliana fina i incorporar-la al
bol.
Afegir-hi també les olives.
Amaniu l’amanida amb unes gotes de vinagre, un bon raig d’oli i una mica de
julivert picat, i barregeu-ho bé.
Escorreu les patates, peleu-les, talleu-les a rodanxes, repartiu-les en 4 plats i
assaoneu-les.
Repartiu l’amanida de bacallà i taronja amb ceba tendra i olives a cada plat i
regueu-los amb un altre rajolí d’oli.
Decorar amb unes fulles de julivert.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights