20.8 C
Castelldefels
sábado, mayo 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Més de 43.400 ciutadans i ciutadanes de Castelldefels estan cridats a les urnes el proper 23 de juliol

Més de 43.400

Més de 43.400. El proper 23 de juliol tindran lloc les Eleccions Generals d’on han de sortir els membres de les dues cambres de les Corts Generals (Congrés dels Diputats i Senat), que escolliran el president o presidenta del Govern d’Espanya. En aquests comicis estan cridats a participar un total de 43.412 veïns i veïnes de Castelldefels majors de 18 anys, una xifra sensiblement inferior a les eleccions municipals del passat 28 de maig (on el cens electoral va ser de 44.661 persones). El motiu d’aquesta diferència és que als comicis municipals poden participar veïns de cada ciutat provinents de països de la Unió Europea i també d’altres països del món que compten amb un tractat de reciprocitat amb Espanya; cosa que no passa en les Eleccions Generals. A les eleccions a les Corts Generals tenen dret a vot les persones de nacionalitat espanyola majors de 18 anys que figuren al CER (Cens d’Espanyols Residents a Espanya) i les que es troben al CERA (Cens d’Espanyols residents-absents que viuen a l’estranger).

Castelldefels, igual que va passar a les municipals del passat mes de maig, es manté la distribució de col·legis i meses electorals64 meses situades en 14 col·legis electorals. Castelldefels compta amb cinc districtes electorals.

Els veïns i veïnes poden consultar el cens electoral (enllaç) si volen revisar en quina de les meses electorals han de votar. Recordem que aquest cens és el tancat a data 1 de març de 2023 i conté els moviments realitzats al padró d’habitants fins al 27 de febrer passat.  

Si volen més informació sobre les Eleccions Generals del proper 23 de juliol ho poden trobar al següent enllaç 

Més informació sobre l’accessibilitat dels processos electorals al següent enllaç 

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights