20.7 C
Castelldefels
viernes, mayo 17, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Música, esport i tradició, clau de l’èxit d’una nova edició de les Festes de Can Roca

Música esport i tradició

Música esport i tradició. Can Roca va celebrar del 30 de juny al 2 de juliol les seves festes populars amb una àmplia proposta d’activitats lúdiques, musicals, familiars i esportives organitzades per l’associació veïnal del barri amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels.

El programa començava divendres 30 de juny amb una cercavila amb la Hermandad del Cristo de la Paz, les actuacions de Juan “Shushu” González i Sebastián Ramírez, una discoteca mòbil i el ball del fanalet.

Dissabte 1, torn de la botifarrada popular, una masterclass de hip hop (amb Yamila), una masterclass de zumba (amb Marga), un partit de solters contra casats, vermut popular, la Cursa de Cargols Grand Prix, discoteca infantil i discoteca mòbil.

Diumenge dia 2 va ser el dia de gaudir del torneig de petanca; una nova botifarrada popular; vermut popular; una paella popular i xocolatada infantil; i el fi de festes.

Com és habitual, a la plaça de Can Roca va haver-hi servei de begudes, tapes variades i sardines a la brasa,

Les Festes dels Barris de Castelldefels van començar a Vista Alegre (del 9 a l’11 de juny) i les següents seran a Lluminetes (7 a 9 de juliol), Baixador (22 i 23 de juliol) i Canyars (1 a 3 de setembre).

Veure fotogaleria

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights