17.3 C
Castelldefels
viernes, abril 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

MANDONGUILLES DE L’ÀVIA

Recepte de Mandonguilles de l'àvia
Ingredients per a 4 persones
500 gr de carn picada de vedella
500 gr de carn picada de porc
250 gr de papada de porc picada
40 gr de molla de pa
40 ml de llet
3 rovells d'ou
10 gr d'all
• 10 gr de julivert
Farina
750 gr de sípia neta
150 gr de pèsols
Un litre de fumet
500 ml d´aigua
100 gr de sofregit de ceba, tomàquet, all i nyora
50 gr de picada (pa fregit, all, julivert, ametlla torrada i vi ranci)
Sal
Pebre negre mòlt
 
Elaboració
Barregeu les carns amb la molla de pa remullada en llet, all picat, julivert picat, rovell d'ou, sal i pebre. Fer mandonguilles de 30 grams cadascuna.
Enfarinar lleugerament les mandonguilles i fregir.
Retireu i escorreu bé l'oli.
Guisar a foc lent les mandonguilles en una cassola juntament amb el fumet, el sofregit i la sípia durant 40 minuts a foc lent.
Quan faltin 10 minuts, afegiu-hi els pèsols.
Quan faltin 5 minuts, afegiu-hi la picada.
Poseu a punt de sal la salsa.

La Prensa Magazine

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas  la Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights