Recepte de Mandonguilles de l'àvia
Ingredients per a 4 persones
500 gr de carn picada de vedella
500 gr de carn picada de porc
250 gr de papada de porc picada
40 gr de molla de pa
40 ml de llet
3 rovells d'ou
10 gr d'all
• 10 gr de julivert
Farina
750 gr de sípia neta
150 gr de pèsols
Un litre de fumet
500 ml d´aigua
100 gr de sofregit de ceba, tomàquet, all i nyora
50 gr de picada (pa fregit, all, julivert, ametlla torrada i vi ranci)
Sal
Pebre negre mòlt
Elaboració
Barregeu les carns amb la molla de pa remullada en llet, all picat, julivert picat, rovell d'ou, sal i pebre. Fer mandonguilles de 30 grams cadascuna.
Enfarinar lleugerament les mandonguilles i fregir.
Retireu i escorreu bé l'oli.
Guisar a foc lent les mandonguilles en una cassola juntament amb el fumet, el sofregit i la sípia durant 40 minuts a foc lent.
Quan faltin 10 minuts, afegiu-hi els pèsols.
Quan faltin 5 minuts, afegiu-hi la picada.
Poseu a punt de sal la salsa.
La Prensa Magazine
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas la Prensa