19.2 C
Castelldefels
jueves, marzo 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Receptes de Mireia Carbó: dues postres amb mandarines que us faran parar bojos

Receptes de Mireia Carbó

Receptes de Mireia Carbó. L’olor que deixa a les mans pot resultar molesta per alguns, però quan les assaborim, tot queda oblidat. I és que la mandarina és una de les fruites que millor acceptació tenen entre criatures i adults. I per això n’hem volgut parlar a la secció de Cuina del Via lliure de Xavi Bundó amb la Mireia Carbó i en Pere Puigbert.

Des de finals de setembre ja s’han començat a trobar mandarines a les fruiteries del país, però segons en Pere, ara estan en un dels millors moments de la temporada que es pot allargar fins al mes de maig. Sempre, evidentment, depenent de la seva procedència. Amb tots dos hem parlat de per què algunes porten fulles i d’altres no, de l’acidesa i la dolçor que sempre dependran del moment que les consumim, i de la seva conservació.

Horizontal
A la secció de Cuina del ‘Via lliure’ han parlat d’una de les fruites més apreciades de la temporada.  CC0

La Mireia ens ha portat dues receptes dolces amb mandarines, encara que ha deixat clar que també se’n poden fer de salades.

Gotet de mandarina amb mató i sorra de cacao

INGREDIENTS 

250 ml suc de mandarines

 

250 ml aigua

 

100 g de sucre

 

2 ous

 

25 g de Maizena

 

Ratlladura de pell d’una mandarina

PER A LA BASE

– Mató

– Mel

– Nous

PER A LA TERRA DE CACAO

– 50 g sucre

– 50 g ametlla en pols

– 40 g farina

– 10 g cacau

– 50 g de mantega pomada

Elaboració

PER FER LA CREMA DE CACAU:

-Barrejar els ingredients dins un bol i afegir la mantega en trossets i barrejar-la amb els dits fins que quedi homogeni.

-Disposeu la massa aconseguida sobre una llauna amb paper de forn i coeu-la durant 5 -8 minuts a 180 °C. Podeu coure com una galeta gegant que després, quan sigui freda, trencareu i esmicolareu fins a obtenir una sorra. Reserveu.

PER FER LA CREMA:

-En un cassó, poseu-hi l’aigua i el sucre fins que bulli.

-En un bol, bateu-hi els ous juntament amb la Maizena i el suc de mandarina fins que no hi quedin grumolls.

Afegiu l’aigua amb sucre als ous, barregeu-ho bé i coleu-ho dins del cassó. Torneu-ho a coure fins que arrenqui el bull. Deixeu-ho refredar.

Munteu la crema en copes barrejada amb el mató amb una mica de mel i les nous esmicolades, al moment de sortir a taula decoreu amb la terra de cacau.

Pastís de clementina

INGREDIENTS 

Tres mandarines dolces

 

Tres ous

 

180 g sucre panela (o blanca)

 

220 g farina

 

15 g d’impulsor (Royal)

 

Un pessic de canyella mòlta

 

100 g nata del 35%MG

 

100 g oli d’oliva suau o oli de girasol

Elaboració

-Netegem bé les mandarines.

-Les tallem i triturem amb pell!!!

Muntem els ous amb la panela fins a doblar volum.

-Afegim en forma de fil la nata i l’oli mentre seguim muntant amb les barnilles.

-Afegim la mandarina amb cura que no se’ns baixin els ous.

-Per últim afegim la farina junt amb l’impulsor i la canyella passada pel colador.

-En aquest últim pas el fem amb la llengua, de dalt a baix, amb molta cura.

-Aboquem al motlle prèviament encamisat.

Enfornem a 180º durant 25-30 min. el temps pot variar segons la mida del motlle i el forn.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas  la Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights