18.3 C
Castelldefels
sábado, abril 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Patates bullides amb musclos al pebre vermell

Ingredients

• Mig quilo de musclos cuits envasats al buit

• 400 gr de patates

• Mig gotet de vi blanc sec

• 2 o 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra

• Sal en escates

• Un full de llorer

• Dues culleradetes de pebre vermell de la Vera

• Unes tiges de cibulet

Elaboració

Pelar les patates i rentar-les.

Coeu-les en abundant aigua salada amb la fulla de llorer durant uns 35 minuts, fins que estiguin tendres.

En comptes de bullir les patates, podem coure-les al vapor o rostir-les. Després, seguim els passos que s’indiquen a la recepta.

Deixeu-les temperar, escorreu-les i talleu-les a rodanxes d’un centímetre de gruix.

Retireu la closca als musclos i poseu-los en una cassola amb una part del seu brou colat i el vi.

Poseu-los al foc fins que estiguin temperats.

Repartir les rodanxes de patata en quatre plats i col·locar-hi els musclos.

Regueu-ho tot amb l’oli i empolvoreu-ho amb el pebre vermell i unes escates de sal.

Decorar amb el cibulet rentat i molt picat i servir.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas  la Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights