Ingredients
• Mig quilo de musclos cuits envasats al buit
• 400 gr de patates
• Mig gotet de vi blanc sec
• 2 o 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
• Sal en escates
• Un full de llorer
• Dues culleradetes de pebre vermell de la Vera
• Unes tiges de cibulet
Elaboració
Pelar les patates i rentar-les.
Coeu-les en abundant aigua salada amb la fulla de llorer durant uns 35 minuts, fins que estiguin tendres.
En comptes de bullir les patates, podem coure-les al vapor o rostir-les. Després, seguim els passos que s’indiquen a la recepta.
Deixeu-les temperar, escorreu-les i talleu-les a rodanxes d’un centímetre de gruix.
Retireu la closca als musclos i poseu-los en una cassola amb una part del seu brou colat i el vi.
Poseu-los al foc fins que estiguin temperats.
Repartir les rodanxes de patata en quatre plats i col·locar-hi els musclos.
Regueu-ho tot amb l’oli i empolvoreu-ho amb el pebre vermell i unes escates de sal.
Decorar amb el cibulet rentat i molt picat i servir.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas la Prensa