14.7 C
Castelldefels
domingo, mayo 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Mor Carola Miró, la dona de Quim Torra, per un càncer

Mor Carola Miró

Mor Carola Miró, la dona de l’expresident de la Generalitat Quim Torra, aquest dissabte a causa d’un càncer que patia des de feia anys. Miró estava hospitalitzada a l’Institut d’Assistència Sanitària de Girona després d’un temps en estat greu.

Miró, de 58 anys, no ha pogut superar un càncer que se li va diagnostar ara fa quatre anys. El febrer del 2020 la van operar d’un tumor cancerós al cap, i en aquell moment el president Torra va decidir suspendre tota la seva activitat pública.

Horizontal
El president Torra i la seva dona Carola Miró després de la inhabilitació per part del Suprem.   EFE

Miró va néixer a Barcelona el 1965 i era mestra de primària a l’escola Thau. Carola Miró i Quim Torra van tenir tres fills, la Carola, el Guillem i l’Elena. Van viure tota la vida al barri de Sant Gervasi, menys l’any 2007, quan van marxar a viure a Suïssa.

Mor Carola Miró

Mostres de suport

La xarxa s’ha omplert de mostres de suport a Torra per la mort de la seva dona. L’expresident i candidat de Junts Carles Puigdemont s’ha mostrat «commogut i entristit» per la mort de Miró, i «més que mai al costat» de Torra en «aquestes hores tristes».

El president de la Generalitat i candidat d’ERC, Pere Aragonès, també ha mostrat el seu condol a Torra, mentre que el secretari general de Junts, Jordi Turull, ha definit Miró com «una persona propera, ferma i molt compromesa amb les persones i el país».

RAC1

Mor Carola Miró, la dona de Quim Torra, per un càncer

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights