16.7 C
Castelldefels
miércoles, mayo 15, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Pedro Sánchez continua com a president del govern espanyol «amb més força que mai»

Pedro Sánchez

Pedro Sánchez continua com a president del govern espanyol, «amb més força que mai». Ho ha anunciat en una declaració institucional des del palau de La Moncloa. «Mostrem al món com es defensa la democràcia», ha afirmat.

Abans de dir la seva decisió, que ha deixat per als darrers instants de la compareixença, Sánchez s’ha referit a la situació que, assegura, l’ha portat a aturar la seva agenda durant cinc dies. «Si acceptem que l’acció política permet l’atac indiscriminat a persones innocents, no val la pena», ha dit.

«He actuat des d’una convicció clara: o diem prou o la degradació de la vida pública condemnarà el nostre futur», ha afegit. «Estem parlant de respecte i de dignitat», ha dit també, com que entén que «no té res a veure entre el debat entre opcions polítiques sinó que té a veure entre les regles del joc».

Pedro Sánchez també ha agraït les mostres de suport que ha rebut des que dimecres va anunciar que volia rumiar-se si seguia o no a La Moncloa: «La meva dona i jo sabem que aquesta campanya de descrèdit no s’aturarà. Podem amb ella, però el que és important és que volem agrair de cor les mostres de solidaritat i d’empatia que hem rebut», ha dit.

L’anunci de Sánchez tanca cinc dies de reflexió, que el president va anunciar arran de l’admissió a tràmit d’una denúncia de Manos Limpias a la seva dona, Begoña Gómez, per tràfic d’influències i corrupció en el sector privat, basada en informacions publicades a diversos mitjans vinculats a la dreta mediàtica. Informacions que el pseudosindicat Manos Limpias va admetre que no sap si són certes.

«Necessitava parar. I sé que la carta que els vaig enviar pot desconcertar, perquè no obeeix a cap càlcul polític«, ha afirmat el president espanyol. «A vegades, l’única forma d’avançar, és aturar-se, reflexionar i decidir per on volem caminar», ha afegit.

Paula Florit Gomila

3Cat

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights