14 C
Castelldefels
lunes, abril 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Esqueixada de bacallà

Esqueixada de bacallà

Per dinar o per sopar, acompanyada amb una
torrada de pa de pagès amb un all fregat i ben sucada amb oli. I
es un plat que podem deixar fet per si arribem tard.

Esqueixada de bacallà
Ingredients
250 grams de bacallà dessalat i esqueixat.
Una ceba mitjana.
Mig pebrot verd.
Dos tomàquets grans.
Un gra d’all.
100 grams d’olives negres.
Oli d’oliva.
Sal.
Pebre negre mòlt.

Esqueixada de bacallà
Preparació
Tallem la ceba a rodanxes molt fines amb una mandolina i l’estenem en
una plata.
Al damunt hi posem el pebrot tallat a daus petits. A continuació el
bacallà esqueixat ben repartit per tot el plat.
Ratllem el tomàquet pel damunt del bacallà i a sobre hi afegim l’all picat
molt petit.
Finalment, hi posem les olives negres i amanim amb la sal (compte, que
el bacallà ja és salat), l’oli i el pebre mòlt.
És un plat perfecte per deixar-lo fet al matí, guardat a la nevera, i
menjar-se’l a l’hora de dinar. O de sopar… o a l’endemà.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights