Esqueixada de bacallà
Per dinar o per sopar, acompanyada amb una
torrada de pa de pagès amb un all fregat i ben sucada amb oli. I
es un plat que podem deixar fet per si arribem tard.
Esqueixada de bacallà
Ingredients
250 grams de bacallà dessalat i esqueixat.
Una ceba mitjana.
Mig pebrot verd.
Dos tomàquets grans.
Un gra d’all.
100 grams d’olives negres.
Oli d’oliva.
Sal.
Pebre negre mòlt.
Esqueixada de bacallà
Preparació
Tallem la ceba a rodanxes molt fines amb una mandolina i l’estenem en
una plata.
Al damunt hi posem el pebrot tallat a daus petits. A continuació el
bacallà esqueixat ben repartit per tot el plat.
Ratllem el tomàquet pel damunt del bacallà i a sobre hi afegim l’all picat
molt petit.
Finalment, hi posem les olives negres i amanim amb la sal (compte, que
el bacallà ja és salat), l’oli i el pebre mòlt.
És un plat perfecte per deixar-lo fet al matí, guardat a la nevera, i
menjar-se’l a l’hora de dinar. O de sopar… o a l’endemà.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa