16.4 C
Castelldefels
domingo, abril 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La ‘SALSA de CALÇOTS’


La ‘SALSA de CALÇOTS’ A partir d’ella podem fer-la més o menys espessa, més o menys picant, més o menys dolça…


La ‘SALSA de CALÇOTS’
INGREDIENTS (per a quatre persones)
Una cabeça d’alls escalivada.
Un gra d’all cru.
100 gr. d’ametlles torrades i pelades.
30 gr. d’avellanes torrades i pelades.
4 o 5 tomàquets madurs escalivats.
80 cl. d’oli d’oliva arbequina.
Una llesca de pa sec i torrat mullat amb vinagre.
La polpa d’una nyora o dues cullerades de pebrot vermell.
Sal.

La ‘SALSA de CALÇOTS’
PREPARACIÓ (per ordre)
En un morter (o batedora) posarem primer la sal al gust.
Després picarem els alls.
Afegirem i picarem les ametlles i les avellanes.
Picarem els tomàquets madurs.
Afegirem l’oli molt a poc a poc sense deixar de picar (o batre), fins que vegem que la salsa queda
bé per a mullar el Calçot (depenent de l’oli la podrem fer més espessa o més clara).
Finalment posarem la llesca de pa, la polpa de la nyora o el pebrot vermell. (La textura de la salsa ha de ser ben homogènia).

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights