19.4 C
Castelldefels
viernes, mayo 24, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Pastissos de pollastre, verdures i formatge gruyer

Pastissos de pollastre

Pastissos de pollastre. Poseu a coure el pollastre i aneu afegint-hi les verdures per temps de cocció,
primer la pastanaga i després el carbassó. Batre els ous amb la nata i barrejar
amb el pollastre esmicolat i les verdures. Ja només queda folrar els motlles,
omplir i enfornar.

Pastissos de pollastre
Ingredients

200 grams de pits de pollastre
Un full de llorer
Un carbassó petit
Una pastanaga
10 tomàquets cirera
2 ous
100 grams de nata líquida
50 grams de formatge gruyer ratllat
Branques de farigola llimonera fresca
Sal
Mantega
Pebre
PER A LA MASSA
25 grams d’oli d’oliva
10 grams de llevat fresc de forn
200 grams de farina de força

Pastissos de pollastre

Com fer-ho
Prepara la massa
Escalfeu 100 gr d’aigua fins que arribi als 35º, retireu-ho del foc, incorporeu-hi
l’oli i barregeu-ho. Abocar en un bol gran, afegir el llevat i remenar fins que
es dissolgui del tot. Incorporar la farina a poc a poc i amassar fins que
obtinguem una pasta fina i elàstica. Deixar reposar fins que dobli el seu
volum.
Coure el pollastre
Poseu al foc una cassola amb aigua i escalfeu-la. Afegir el llorer rentat, el pit
i un pessic de sal i portar-ho a ebullició. Despuntar el carbassó i rapar la
pastanaga; rentar els dos i tallar-los a dauets.
Afegir les verdures
Afegir la pastanaga a la cassola amb el pollastre i coure 10 minuts. Incorporar
el carbassó i prosseguir la cocció 5 minuts. Retirar la cassola del foc, escórrer
bé el pit i les verduretes i esmicolar la carn.
Bateu els ous
Escalfar el forn a 180 º.
Rentar els tomàquets xerri, assecar-los i tallar-los a 3 o 4 rodanxes amples.
Bateu els ous amb la nata i salpebreu-ho.

Pastissos de pollastre

Barrejar el farcit
Afegiu-hi el formatge, les verdures i el pollastre i barregeu-ho tot.
Untar amb mantega 10 mini-motlles alts de cassoleta. Estirar la massa amb el
corró, retallar 10 discos una mica més grans que el diàmetre dels motlles i
folrar-los amb la massa.
Coure els pastissos
Punxeu les bases dels motlles amb una forquilla i ompliu-los amb la
preparació d’ou, verdures i pollastre. Repartiu les rodanxes de tomàquet sobre
els pastissets i enforneu-los durant 30 minuts.
Deixeu temperar les cassoletes i desemmotlleu-les.
Decorar amb la farigola llimonera rentada i seca i servir de seguida.

Substituir la sal per una mica de brou concentrat per condimentar el
farciment.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights