14.2 C
Castelldefels
sábado, abril 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Salmó a la taronja amb patates a les herbes

Salmó a la taronja

Ingredients per a quatre comensals
600 gr llom de salmó, sense espines
Una taronja, rentada, amb pell, tallada a rodanxes fines
Quatre branquetes de farigola de llimona
400 gr patates, pelades, tallades a dauets molt petits
Un manat de julivert fresc (aprox. 30 gr)
Un manat de créixens (aprox. 30 gr)
200 ml. brou de verdures
Una escalunya, picada
20 gr de mantega
100 ml vi blanc o xerès
Sal i pebre

Salmó a la taronja
Preparació
Posar el salmó, amb la pell cap avall, en una safata folrada amb paper
sulfurat.
Salpebrar-ho i cobrir-ho amb la taronja i la farigola.
Enfornar a 160 graus durant 25-30 minuts (depèn del gruix del salmó).
Mentrestant, prepararem les patates:
Triturar el julivert i els créixens amb 4 cullerades soperes de brou.
Sofregir les patates i l’escalunya en una paella amb la mantega.
Abocar-hi el vi i deixar-ho reduir 2-3 minuts.
Incorpora-hi la resta del brou, salpebra-ho i deixar-ho coure durant 10 minuts.
Al final de la cocció, afegir el puré de julivert i repartir-ho en bols,
acompanyant el salmó.
Intolerants a la lactosa: substituir la mantega per oli d’oliva

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights