15.8 C
Castelldefels
miércoles, abril 17, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Sopa minestrone

Sopa minestrone

És una delícia plena de color, sabor, aroma i textura, ideal per als
dies de més fred. Podem optar entre diferents vegetals, diferents tipus de
llegum i la pasta que més ens agradi. Però no hi pot faltar el formatge
parmesà, que el ratllarem a sobre de la sopa abans de servir-la.

Sopa minestrone

Ingredients
Un carbassó
Una dent d’all
Mitja ceba de Figueres
Mitja tija d’api blanc
Una patata
Una pastanaga
Un tomàquet
Litre i mig d’aigua
100 gr de pasta (galets petits, pistons)
75 gr de pèsols en conserva
100 gr de mongetes blanques cuites
Una falca de formatge parmesà per ratllar
Oli d’oliva verge extra
Sal

Sopa minestrone
Preparació
Renteu i assequeu el carbassó i talleu-lo a dauets.
Peleu i piqueu la dent d’all i talleu la ceba a dauets.
Renteu, assequeu i talleu a rodanxes l’api.
Peleu la patata i la pastanaga i trossegeu totes dues a brunoise.
Renteu, assequeu i talleu el tomàquet de la mateixa manera.
En una cassola tireu-hi un raig d’oli d’oliva i afegiu-hi l’all i la ceba.
Sofregir-ho un parell de minuts i afegir-hi la pastanaga, l’api, el carbassó i la
patata i ofegar-ho.
Cobriu-ho amb el litre i mig d’aigua i afegiu-hi la sal.
Afegir-hi la pasta, tapar i coure durant 10 minuts.
Afegir els pèsols en conserva i les mongetes blanques cuites i deixar-ho bullir
un parell de minuts més.
Serviu la sopa en bols o en plats fondos i ratlleu per sobre formatge parmesà.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights