14.6 C
Castelldefels
lunes, abril 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

L’aparcament de la Plaça Colom passa a ser de zona verda per a residents no exclusiu

L’aparcament de la Plaça Colom

L’aparcament de la Plaça Colom. El passat dissabte 27 de gener va quedar reobert totalment l’aparcament de la Plaça Colom (amb Avinguda Constitució) que va quedar afectat en part per les obres de remodelació integral de la C-245. Tot i que la resta de l’aparcament havia estat en funcionament durant les tasques de remodelació de la via, ara es pot gaudir en la seva totalitat de les 135 places d’aparcament de zona verda per a residents no exclusiu.

En els darrers dies s’han fet els treballs de pintura de l’aparcament, s’han afegit 13 nous punts de llum i, properament, comptarà amb càmeres de seguretat.

L’objectiu és millorar l’oferta d’aparcament facilitant l’estacionament a les persones residents de la ciutat i crear una zona de rotació al costat d’una important zona comercial i de serveis de la ciutat a l’entorn del carrer Manuel Girona i Ciutat Jardí.

L’aparcament de zona verda funciona exactament igual que el de la platja. Les persones residents que tenen dret a aparcar a la zona verda ho poden fer de forma gratuïta i la resta també pot aparcar però abonant la taxa segons el temps d’estacionament.

L’aparcament de la Plaça Colom

Les persones que tenen dret a estacionar gratuïtament ho poden comprovar a la web del SAC introduïnt la matrícula (ENLLAÇ).

Recordem que per poder estacionar gratuïtament a la Zona Verda de Castelldefels, cal que es compleixin els següents requisits:
1. El propietari/ària del vehicle ha d’estar empadronat/da a Castelldefels
2. L’impost de circulació (IVTM) tributat a Castelldefels
3. El/la titular ha d’estar al corrent de pagament de totes les seves obligacions tributàries: impostos, taxes i sancions amb l’Ajuntament de Castelldefels.

També es pot aconseguir la targeta verda amb costs en els següents casos:

Supòsit 1. Si sou titular d’un IBI corresponent a un local o un habitatge a Castelldefels.
Supòsit 2. Si sou resident empadronat a Castelldefels i conductor principal d’un vehicle que no es de la seva propietat.

Les persones no residents tenen la possibilitat d’estacionar durant un temps limitat (abonant la taxa). En camps d’estacionaments de major durada es disposa d’un aparcament de més de 600 places darrere de les vies del ferrocarril (Passeig del Ferrocarril), a 5 minuts caminant del centre i que és totalment gratuït.

L’aparcament, obert a la ciutadania / REDACCIÓ. AJUNTAMENT CASTELLDEFELS

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights