16.9 C
Castelldefels
jueves, mayo 16, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Crida de Laporta als culers: «Us demano que feu l’esforç d’anar a Montjuïc a animar el Barça»

Crida de Laporta

Crida de Laporta. Joan Laporta parla públicament per primer cop després que Xavi Hernández anunciés aquest dissabte que deixarà de ser l’entrenador del Barça a partir del 30 de juny. El tècnic de Terrassa va dir que la decisió estava presa, però que es va precipitar per la derrota davant el Vila-real a Montjuïc  per 3 a 5.

A través d’un vídeo penjat a les xarxes del Barça, el president blaugrana diu que Xavi li va explicar que marxaria, però que volia acabar la temporada: «És una fórmula que accepto perquè la proposa Xavi, una llegenda del barcelonisme. És honest, actua amb dignitat i s’estima el Barça. El compromís serà màxim fins a final de temporada«.

És una fórmula que accepto perquè la proposa Xavi, una llegenda del barcelonisme

Joan Laporta president del Barça

Crida de Laporta

Sobre els títols que encara pot disputar el Barça, Laporta admet que la Lliga ara mateix està difícil, però que no està perduda. «S’ha de lluitar per quedar el millor possible, sense descartar guanyar-la». I sobre la Champions, diu que s’ha d’intentar guanyar-la ara que han arribat a vuitens de final contra el Nàpols.

Laporta defensa la feina feta la passada temporada i parla del moment actual: «Teníem unes expectatives més bones que de moment no s’estan complint. Hem de capgirar la situació. Tenim ganes de remuntar aquesta situació, que no és agradable per ningú. Necessitem la màxima unió per tirar endavant com a equip. Sé que l’entrenador ho donarà tot i que els jugadors estaran en ple rendiment».

Teníem unes expectatives més bones, que no s’estan complint. Hem de capgirar la situació

Crida de Laporta

Joan Laporta president del Barça

Missatge a l’afició blaugrana

I Laporta ha volgut dirigir un missatge als culers: «Vull agrair el compromís de l’afició amb l’equip i el club. Els aficionats estan responent i animant l’equip en tot moment, en una situació de màxima dificultat. Demano a tots els culers que continuïn fent l’esforç d’anar a Montjuïc i animar l’equip el dia de l’Osasuna. Els jugadors necessiten el vostre escalf, és fonamental. Demostren que són la millor afició del món».

Demano a tots els culers que continuïn fent l’esforç d’anar a Montjuïc

Joan Laporta president del Barça, Futbol RAC1

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights