15.7 C
Castelldefels
martes, mayo 21, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La segona fira vinícola de Castelldefels Mar de vins arriba aquest cap de setmana

La segona fira vinícola

La segona fira vinícola. Castelldefels acull entre divendres 15 i diumenge 17 de setembre la segona edició de la fira vinícola Mar de Vins. La iniciativa torna a la plaça de l’Església després de la bona acollida l’any passat per part del públic i portarà de nou una bona selecció de productes del sector.

Mar de Vins compta amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Turisme.

El passat dimarts 12 de setembre es va fer l’acte institucional de presentació. La cita va tenir lloc al Castell amb la presència de bona part de l’equip de govern municipal, encapçalat per l’alcalde Manu Reyes. Allà, els organitzadors de la fira van explicar les principals novetats de l’edició d’enguany, on destaca l’estrena de polseres que ajudaran a controlar l’aforament i que suposaran una gran comoditat per als assistents, que només hauran de carregar la polsera a través de l’APP per poder tastar els vins de la mostra. Els i les asssistents a l’acte van poder tastar alguns dels vins dels cellers que participen en la fira d’enguany, d’un maridatge amb una proposta gastronòmica i de la música amb el funky-soul de The Kojaks.

La segona fira vinícola

Recordem que la fira vinícola Mar de Vins té l’objectiu de fer arribar els vins catalans a la ciutadania i maridar-los amb la cultura i la gastronomia. Pretén també extendre la cultura del vi i del cava i augmentar la presència de vins de la terra a la carta dels restaurants.

L’esdeveniment es torna a celebrar enguany al centre neuràlgic de Castelldefels, amb 18 estands de cellers de les diferents D.O., estands gastronòmics, algun estand amb sorpreses, una extensa programació musical i una zona infantil.

Del 15 al 17 de setembre, les actuacions musicals comptaran amb Saama Music BCN, This Tracció Band, D-Covers, DJ Anna Ferris, Apocadixie, Los Bemoles, Vanilla Sound, DJ Marian, DJ De la Torre i Veneno en la Piel.

Els dies previs a la fira, es realitzen diferents tasts i maridatges en restaurants i altres espais emblemàtics i d’interès cultural de la ciutat. Entre ells, la Sala polivalent de l’Edifici de la República acull tasts de vins de la denominació d’origen Monsant, escumosos del món, DO Catalunya, etc.

El passat 10 de setembre es va fer la “Vermutada”, acte de presentació oficial de la fira a la ciutadania. A la plaça de les Palmeres, l’activitat va comptar amb tast de vins, menjar, música amb un DJ, etc.

Poden trobar més informació al següent enllaç: web Mar de Vins i Programació (PDF)  

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights