16.5 C
Castelldefels
sábado, marzo 2, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Arròs negre amb calamars

INGREDIENTS
350 gr d’arròs de gra rodó (millor varietat bomba)
Un quilo de Calamars
10 gr de Tinta de calamar
Un rajolí de Vi blanc sec
Un parell de dents d’All
Dues cebes
Dos tomàquets madurs
Un litre de Caldo de peix
Oli d’oliva verge extra
Sal
Formatge parmesà (opcional)
Herbes aromàtiques (opcional)

Arròs negre


PREPARACIÓ
Neteja i renta molt bé els calamars per tallar-los a dauets.
Escalfa el brou de peix.
Pela, pica i posa a ofegar amb una mica d’oli en una paella els alls i les cebes.
Afegeix-hi els calamars i cuina’ls durant 5 minuts.
Aboca el vi blanc, deixa que es redueixi i incorpora el tomàquet ratllat.
Deixa que cogui a foc mitjà durant 2-3 minuts.
És el moment d’afegir l’arròs bomba i ofegar-ne un parell de minuts més.
Aboca la tinta de calamar i barreja-ho bé per anar afegint el brou de peix
calent, en una proporció del doble de líquid que d’arròs.
Deixa cuinar a foc mitjà durant aproximadament 15-16 minuts, rectifica de
sal, cobreix-ho amb una tapa o paper d’alumini per sobre i deixa-ho reposar
uns 5 minuts.

Arròs negre
Serveix-ho i afegeix-hi opcionalment amb una mica de formatge parmesà
ratllat al moment i unes herbes aromàtiques al gust.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights