14.7 C
Castelldefels
domingo, mayo 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Profanen més de 160 tombes al cementiri de Montjuïc per robar les joies dels cadàvers

Profanen més de 160 tombes

Profanen més de 160 tombes.Els Mossos d’Esquadra estan buscant els autors que han profanat més de 160 tombes al cementiri de Montjuïc de Barcelona per robar les joies i peces d’or dels cadàvers, segons ha avançat La Vanguardia

La majoria de les tombes profanades són antigues i sense làpida, ja que actualment gairebé ningú no enterra els seus familiars amb objectes de valor. Segons explica el diari, alguns treballadors asseguren que la xifra de nínxols violentats podria arribar a ser molt més alta i enfilar-se fins als 300.

Han investigat els treballadors del cementiri

La policia no descarta cap hipòtesi. Fins i tot han investigat els treballadors del cementiri i han comprovat si algun havia venut joies per internet les últimes setmanes. De moment, però, no s’ha trobat cap dels responsables dels robatoris.

Profanen més de 160 tombes

Els Mossos creuen que els lladres han tingut temps de sobres de vendre les joies robades al mercat negre perquè les profanacions s’han fet entre el maig i el juliol. L’últim robatori del qual es té constància va passar fa dues setmanes i mitja, el 18 de juliol.

Els investigadors també han fet servir drons amb càmeres tèrmiques per intentar enxampar els lladres en el moment del robatori, però aquesta estratègia tampoc ha donat cap fruit. 

El cementiri de Montjuïc és un recinte de 57 hectàrees amb més de 175.000 sepultures, unes característiques que faciliten que els lladres passin desapercebuts.
El cementiri de Montjuïc és un recinte de 57 hectàrees amb més de 175.000 sepultures, unes característiques que faciliten que els lladres passin desapercebuts. CC BY-SA 3.0 – Jordi Ferrer

Les dimensions del cementiri compliquen la investigació

Les dimensions i característiques del cementiri de Montjuïc fan que la investigació sigui més complicada. Els lladres poden passar desapercebuts i amagar-se fàcilment gràcies als desnivells, carrerons i espais poc concorreguts entre les 57 hectàrees i les més de 175.000 sepultures que hi ha al recinte. 

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights