23.1 C
Castelldefels
martes, septiembre 27, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Costellam barbacoa a l’estil Foster

Ingredients

• Un costellam

• Sal

• Pebre mòlt

Per la salsa barbacoa

• 8 cullerades salsa barbacoa

• 3 cullerades sucre moreno

• 2 cullerades mel

• 5 cullerades quètxup

• Una cullerada mostassa

• Una mica de pebre vermell

• Coca cola

Preparació

Salsa barbacoa: Barregem tots els ingredients i reservem. Podem rectificar al nostre gust cada un d’ells.

El costellam. Retirar el tel blanc que té el costellam per la part de darrere. Comencem posant en una olla el costellam cobert d’aigua amb sal. Ho deixarem coure a l’olla uns 10 minuts a partir que pugin les dues ratlletes de la vàlvula.

• Traiem de l’olla el costellam i el col·loquem sobre una safata de forn coberta amb paper d’alumini. Afegim una mica de brou de la cocció de les costelles a la base de la font. Salpebrem el costellam i ho posem al forn preescalfat a 250 graus uns 10 minuts.

• Ho traiem, donem la volta al costellam i el pinzellem generosament amb la salsa barbacoa. Li podem afegir a la font una mica més de Coca Cola perquè no s’assequi la carn. Transcorregut el temps ho traiem, li donem la volta al costellam i pinzellem amb la salsa. Aquesta operació la repetirem fins a 4 vegades…

• En total ho tindrem al forn una hora aproximadament.

La penúltima vegada que li donem la volta, pujarem una alçada la safata al forn perquè es dauri més.

• Traiem i servim acompanyades d’amanida o patates fregides.

Recepta i foto: Willy Viajera

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,503SeguidoresSeguir
20,100SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?