13.8 C
Castelldefels
lunes, abril 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Conclou el novembre de ciència i tecnologia

Conclou el novembre

Conclou el novembre. Castelldefels ha acollit del 10 al 26 de novembre la segona edició de les Jornades d’Astronomia, Ciència i Tecnologia, hereves espirituals de les Jornades de Ciència i Noves tecnologies. Sota l’epígraf “Un novembre de ciència i de tecnologia”, han comptat amb un programa variat d’activitats, com xerrades, tallers, planetaris mòbils i observacions astronòmiques, conferències sobre dones pioneres (àmbit de la ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques), visites guiades a l’Olla del Rei, el Barcelona Computing Center-Centre nacional de supercomputació o l’Espai Prehistòria a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, a més d’edicions de la Jugatecambiental o els Diumenges Verds de Cal Ganxo, entre altres.

També s’han dut a terme activitats al campus del Baix Llobregat de la UPC, com el taller “Los drones buenos” i la demostració de vol d’aquests ginys al DroneLab, o una nova sessió de l’Aula d’extensió universitària sènior UPC Castelldefels (“De les vàlvules a un circuit integrat-xips»).

Entre les activitats també s’han trobat tallers a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, com el Light painting, l’art digital-píxel art; o dues jornades d’astronomia al Centre Cívic Vista Alegre i a l’Espai del Mar (aquesta última el passat 24 de novembre), amb tallers, planetaris mòbils i observació amb telescopi de la Lluna, Júpiter i Saturn.   

El Centre d’Activitats Ambientals Cal Ganxo també ha acollit activitats, com un taller d’anellament científic d’ocells o un Diumenges Verds de Cal Ganxo dedicat a l’observació d’aus – taller de menjadores (el passat diumenge 26 de novembre).

El passat diumenge 19 de novembre, edició especial de la Jugatecambiental on es va fer una visita guiada a l’Espai Dunar i descoberta de l’ecosistema de les dunes.

L’organització de les Jornades va a càrrec de l’Ajuntament de Castelldefels amb el suport de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l’ICFO, l’Agrupació Astronòmica de Castelldefels i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), entre d’altres.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights